„Lietuvos ryto“ tikslas rungtynėse su ALBA – pasiekti lankomumo rekordą | Diena.lt

„LIETUVOS RYTO“ TIKSLAS RUNGTYNĖSE SU ALBA – PASIEKTI LANKOMUMO REKORDĄ

  • 0

Vilniaus "Lietuvos ryto“ ir Berlyno „Alba“ (Vokietija) svarbią kovą Europos taurėje turėtų stebėti rekordinė žiūrovų auditorija „Siemens“ arenoje.

Trečiadienio vakarą Vilniuje didžiausioje sostinės arenoje laukiama daugiau nei 8 tūkst. sirgalių. Prie šio planuojamo rekordo prisidėjo ir įmonė „Tesonet“, padovanojusi bilietus net 2 tūkstančiams sirgalių.

„Labai džiaugiamės, kad tokiam būriui sirgalių stebėti „Lietuvos ryto“ komandos rungtynes padės progresyvi bei nuolat auganti technologijų įmonė „Tesonet“, - džiaugėsi klubo direktorius Darius Gudelis. - Trečiadienį sieksime Europos taurės sezono lankomumo rekordo, todėl tai bus labai didelė pagalba. Norime, kad sirgalių pajėgos paskutiniame bei šiame labai svarbiame mače būtų kuo didesnės“.

Simboliška, tai bus paskutinės „Lietuvos ryto“ rungtynės Siemens arenoje šiais metais.

„Tesonet“ komanda aistringai užsidegusi siekia savo tikslų ir noriai bendradarbiauja su tais, kurie daro tą patį, - sakė vienas iš „Tesonet“ įkūrėjų Tomas Okmanas. - Krepšinis yra be galo svarbus Lietuvai ir Vilniui, o mes visada ieškome smagių būdų prisidėti prie savo miesto gerovės, tad draugystė su „Lietuvos rytu“ susiklostė natūraliai. Tikimės, kad turėsime progą švęsti gražią pergalę!“.

Geriausias šio sezono lygos rezultatas buvo užfiksuotas „Mercedes-Benz“ arenoje - šeimininkų kovą su Rimo Kurtinaičio auklėtiniais stebėjo 8445 gerbėjai.

Šiemet „Lietuvos ryto“ krepšininkai jaučia tvirtą fanų užnugarį - keturiuose Europos taurės C grupės mačuose iš viso apsilankė 20 132 sirgaliai.

Atgimstančiam ir pajėgiais naujokais pasipildžiusiam Vilniaus klubui trečiadienio mačas - itin svarbus.

Pergalė prieš Vokietijos komandą suteiktų geras galimybes grupėje užimti antrąją vietą, todėl „Lietuvos ryto“ komanda ragina sirgalius griausmingai baigti 2017-uosius metus - užpildyti „Siemens“ areną ir taip pagerinti šio sezono Europos taurės sezono lankomumo rekordą.

Apsilankyti Lietuvos ir Vokietijos grandų dvikovoje tikrai verta, nes taip pat vyks burtų traukimas ir net dešimt sostinės klubo abonementų savininkų džiaugsis puikia kalėdine dovana - kelione su „Lietuvos rytu“ į paskutines Europos taurės grupės rungtynes Limožo mieste.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS