M. Johnsonui 50 tūkst. JAV dolerių baudą skyrusi NBA siunčia žinutę klubų vadovams | Diena.lt

M. JOHNSONUI 50 TŪKST. JAV DOLERIŲ BAUDĄ SKYRUSI NBA SIUNČIA ŽINUTĘ KLUBŲ VADOVAMS

  • 0

NBA komisaras Adamas Silveris teigia, kad NBA nusiuntė aiškią žinutę, kuomet Los Andželo „Lakers“ klubo krepšinio operacijų prezidentui Magicui Johnsonui paskyrė 50 tūkst. JAV dolerių baudą dėl pagyrų Milvokio „Bucks“ lyderiui Gianniui Antetokounmpo.

NBA vasarą nubaudė „Lakers“ klubą 500 tūkst. JAV dolerių baudą dėl Paulo George'o viliojimo. Tiesa, A. Silverio teigimu, dėl šios nuobaudos buvo svarstoma, tuo metu pastarasis Johnsono pažeidimas duotame interviu JAV žiniasklaidai yra akivaizdus ir paprastas.

„Kontekstas yra viskas, o „Lakers“ panašių problemų turėjo ir sezono pradžioje, – teigė A. Silveris. – Lygos žinutė skirta ne tik Magicui, bet visiems klubų vadovams – nustokite kalbėti apie kitų komandų žaidėjus.“

M. Johnsonas sausio pabaigoje išgyrė Antetokounmpo bei pasakė, kad šis žaidėjas vieną dieną nuves „Bucks“ ekipą iki čempionų titulo.

„Mes norime girdėti kaip tokios asmenybės kaip Magicas sako, kokie puikūs yra jaunieji krepšininkai NBA lygoje, – dėstė A. Silveris. – Bet užteks komentarų. Manau, kad visada turi būti balansas. Prašymas lygos vadovų susilaikyti nuo komentarų apie konkrečius žaidėjus nėra toks jau reikšmingas dalykas, kokiu bandoma paversti. Komandos turi laikytis taisyklių – nekalbėti apie kitų komandų konkrečius žaidėjus. Mes galėtume pakeisti šią taisyklę, tačiau nemanau, kad tai būtų gera idėja.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS