M. Kuzminsko ambicijos NBA – žaisti, o ne tik gauti pinigus | Diena.lt

M. KUZMINSKO AMBICIJOS NBA – ŽAISTI, O NE TIK GAUTI PINIGUS

  • 0

Vietos Niujorko „Knicks“ komandoje netekęs Mindaugas Kuzminskas dabar gyvena laukimo nuotaikomis. „Knicks“ atleidus lietuvį, kita Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komanda dar iki šiandienos vidurnakčio gali perimti jo kontraktą ir taip pasikviesti pas save į komandą.

„Iš tikrųjų viskas yra gerai. Kažkoks jaudulys buvo prieš tai, kada nežinojau, kas nutiks. Dabar viskas yra daug ramiau, daug geriau, kai maždaug žinau apie savo ateitį.

Šiandien dar gali perimti mano kontraktą, o jei taip neįvyks, tada bus galima pradėti derėtis su kitomis ekipomis. Bus matyti, kur karjera pasisuks. Dar nežinau nieko konkretaus“, – surengtame atvirame pokalbyje su sirgaliais teigė Kuzminskas.

Užtikrintumu spinduliavęs aukštaūgis ramino sirgalius, kurie patį užvertė klausimais dėl nesėkmingos šio sezono pradžios ir nežinomybės dėl karjeros.

„Dėl savo ateities tikrai nesijaudinu. Viskas, manau, turėtų būti gerai. Praėjęs sezonas buvo neblogas, vasarą su rinktine gal galėjo geriau pasisekti, bet asmeniškai jaučiuosi gerai. Gaila, kad sezono pradžioje nežaidžiau, nes tikrai buvau geroje formoje ir tikėjaus daugiau, bet yra kaip yra.

Pirmenybę teikčiau ir norėčiau likti čia, nes vis tiek tai yra stipriausia lyga, o į Europą, bent jau vasarą, tai tikrai grįšiu. Nors negali žinoti, gal čia nebūsiu niekam reikalingas ir tada teks. Manau, kad šią savaitę viskas turėtų paaiškėti.

Nuo vidurnakčio bus galima pradėti derėtis ir pamatyti, kokie yra pasiūlymai, ir tada rinktis, kurios ekipos yra naudingesnės žaidimo prasmės, kurios finansiškai. Yra begalė pliusų ir minusų. Galiu tik pasakyti, kad finansinis aspektas nėra pirmoje vietoje. Savo pike turėčiau žaisti, o ne sėdėti ant suolo. Kalbant apie finansus, tada galėjau likti Niujorke ir keliauti su komanda, tačiau prioritetai šiuo metu yra kiti“, – tęsė Kuzminskas.

Pastaraisiais metais Lietuvos rinktinės garbę tarptautinėje arenoje gynęs vilnietis taip pat neatmetė galimybės padėti Dainiaus Adomaičio vadovaujamai ekipai pirmojo FIBA lango metu šį mėnesį. Krepšininkas pažymėjo, kol jo ateities klausimas nėra dar išspręstas, gali sužibti viltis pamatyti jį su rinktines apranga ir už kelių savaičių.

„Niekada nesakyk niekada. Jeigu užsitęstų klubo paieškos, manau, kad tas variantas išlieka. Prieš kelias dienas kalbėjomės su Dainiumi. Kada visa tai įvyko, jis parašė man žinutę. Dėl rinktinės nėra vien tik mano sprendimas. Tai – ir draudimo klausimas, ir agento. Reikia palaukti, dar per anksti kalbėti“, – pabrėžė puolėjas.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS