Paaiškėjo, kas pardavė daugiausiai abonementų | Diena.lt

PAAIŠKĖJO, KAS PARDAVĖ DAUGIAUSIAI ABONEMENTŲ

Iš Lietuvos krepšinio lygos komandų geriausiai abonementų prekyba sekasi Kauno „Žalgiriui“, kuris siūlo brangiausias sezoninių bilietų kainas. Tiesa, kauniečiai savo sirgaliams arenoje siūlo pamatyti ir pajėgiausias Eurolygos komandas.

Kauniečių pigiausi abonementai kainuoja 129 eurus, o brangiausi, kuriuos įsigijus įsitaisysite šalia aikštės – 1600 eurų (VIP vietos).

„Žalgiris“ šiuo metu jau pardavė apie 4500 abonementų, o tai keliais procentais viršija skaičius, buvusius tuo pačiu laiku lygiai prieš metus. Žalgiriečiai tikisi parduoti 6000 tūkst. sezoninių bilietų bei taip pagerinti praėjusių metų rezultatą (5713).

Visgi jau dabar, pardavus 4500 abonementų, kauniečiai yra neabejotini LKL lyderiai.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ šį tarpsezonį paskelbė itin žemas abonementų kainas – juos galima įsigyti sumokėjus nuo 35 iki 75 eurų. Vilniečiai jau pardavė apie 2800 abonementų, o kiek anksčiau klubas skelbė, kad jiems laisvų liko vos 200 abonementų.

Didžiąją dalį abonementų jau pardavė ir Klaipėdos „Neptūnas“. Klaipėdiečiai išpirko apie 1500 abonementų, o klubas iš viso planuoja parduoti 2000-2200 sezoninių bilietų. Palyginimui, praėjusiais metais „Neptūnas“ pardavė beveik 2000 abonementų.

Klaipėdos klubo mažiausia siūloma abonementų kaina siekia 98 eurus, o brangiausi įkainoti 298 eurais.

Panevėžio „Lietkabelis“ dar sezono pabaigoje paskelbė išankstinę abonementų prekybą, o tuomet aistruoliai galėjo prasitęsti turimus abonementus. Tai padaryti panoro apie 1100 nuolatinių arenos lankytojų.

Masinę abonementų prekybą panevėžiečiai ketina pradėti nuo rugsėjo 1-osios dienos, o pigiausio sezoninio bilieto kaina sieks 100 eurų.

Praėjusiais metais „Lietkabelis“ pardavė apie 1500 abonementų, o šįkart klubas tikisi pasiekti 2000 abonementų ribą.

Sirgaliai į „Cido“ arenoje vykstančias rungtynes turės galimybę įsigyti abonementus ir į vietas, esančias antrajame arenos aukšte. Tokių priemonių imamasi dėl didžiulės paklausos.

Utenos „Juventus“ abonementų kainos siekia nuo 60 iki 80 eurų. Klubas jau pardavė apie 80 abonementų.

Prienų–Birštono „Vytautas“ abonementų kainas nustatė nuo 29 iki 59 eurų. „Šiauliai“ pirmosiomis prekybos dienomis (rugpjūčio 22-24 dienomis) abonementus parduos nuo 39 eurų, tačiau vėliau mažiausia kaina bus 79 eurai. Šiauliečiai siūlo ir VIP abonementą, kuris kainuos 150 eurų.

Pasvalio „Pieno žvaigždės“ kol kas abonementais neprekiauja, tačiau planuoja, kad jų kainos vėl sieks apie 35 eurus. Praėjusiais metais klubas gerai besimokantiems moksleiviams ir klubui padedantiems žmonėms abonementus dalino nemokamai.

Alytaus „Dzūkija“ ir Kėdainių „Nevėžis“ apie abonementus kol kas nepaskelbė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS