Po pergalės Š. Jasikevičius nepamiršo ir vaikų: laikas miegoti, runkeliukai | Diena.lt

PO PERGALĖS Š. JASIKEVIČIUS NEPAMIRŠO IR VAIKŲ: LAIKAS MIEGOTI, RUNKELIUKAI

Savaitgalį vykęs SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyras buvo ypač sėkmingas Kauno „Žalgiriui“. Kauniečių ekipa, finale įveikusi Vilniaus „Lietuvos rytą“, vėl į namus parsivežė turnyro taurę. „Žalgiriečiai“ savo džiaugsmu dalijosi su savo artimiausiais – Brandonas Davisas, Aaronas White`as, Antanas Kavaliauskas ir Paulius Jankūnas ant nugalėtojų pakylos lipo su savo atžalomis, o komandos treneris Šarūnas Jasikevičius tiesioginiame eteryje perdavė linkėjimus savo vaikams.

Ne paslaptis, kad Šaras dažnai negaili kritiškų žodžių jį kalbinantiems žurnalistams, tačiau sekmadienį, iškart po įtemptos kovos su vilniečių ekipa, jis buvo puikiai nusiteikęs.

Vilkėdamas čempionų marškinėliais, Šaras džiaugėsi pirmu sezono titulu ir sveikino nenuilstančius komandos sirgalius su pergale. Visada viešai akcentuodavęs šeimos svarbą, Šaras ir šį kartą skyrė akimirką savo brangiausiems – perdavęs linkėjimus savo atžaloms paragino juos ilgai nenaktinėti prie televizoriaus.

„Noriu perduoti linkėjimus Lukui su Aila. Jau laikas miegoti abiem, runkeliukai“, – tėviškai priminė Šaras.

Š. Jasikevičiaus komentaras – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai

Na, žodelio "runkeliukai" tai jau Šaras nesakė, mačiau tą reportažą...

NA NA

šauniai šarai pasirodei ,_____tie kurie dirba Lietuvai ir gina jos garbę yra tik runkeliai ,o tie kurie rėkia, aš myliu Lietuvą ,nes esu prie lovio ,tie yra " patriotai ",,,,,,sėkmės ,kaip gyveni ,____gerai ,kaip jautiesi ,_____laimingai,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS