Prienai viliasi, kad Ballai padidins rajono žinomumą ir pritrauks investicijų | Diena.lt

PRIENAI VILIASI, KAD BALLAI PADIDINS RAJONO ŽINOMUMĄ IR PRITRAUKS INVESTICIJŲ

Prienų valdžia tikisi, kad garsiųjų krepšininkų brolių Ballų sprendimas žaisti vietos klube ne tik padidins rajono žinomumą, bet ir padės pritraukti daugiau investicijų. Daug žiniasklaidos dėmesio sulaukę amerikiečiai LiAngelo ir LaMero bei jų tėvas LaVaras su žmona į Lietuvą atvyko trečiadienį vakare.

Prienų meras Alvydas Vaicekauskas sako norintis, kad garsieji krepšininkai į miesto areną pritrauktų ir daugiau krepšinio sirgalių, ir daugiau rėmėjų klubui. Meras teigia tikintis, kad jaunieji Ballai nuspręs Prienuose žaisti ilgiau, o tai, jo manymu, galėtų pritraukti ir daugiau investicijų.

Brolius Ballus pasiryžusi nustebinti ir mieste veikianti picerija – ant pastato pakabinta bėgantis neoninė eilutė anglų kalba skelbianti, jog Prienai sulaukė Ballų. Picerijos savininkai sako girdėję, kad krepšininkai labiausiai mėgtas picas ir mėsainius, tad juos ruošti ketina labiau amerikietiškai.

Tuo metu kai kurie LRT RADIJO kalbinti Prienų gyventojai teigė labiausiai bijantys, jog broliams mieste nebus ką veikti. 16-metis LaMelo ir 19-metis LiAngelo į Prienus atvyko įgyti profesionalaus krepšinio patirties, ir, anot jų tėvo, vieną dieną – žaisti NBA.

GALERIJA

  • Prienai viliasi, kad Ballai padidins rajono žinomumą ir pritrauks investicijų
M. Morkevičiaus / ELTA nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Keiskite pavadinimą

Jei norite reklamos anglakalbiame pasaulyje, tai žodžio Prienai neturi būti ir girdėtis nė iš tolo. Birštonas ir tik Birštonas! Tas žodis visiems suprantamas, na, kažkoks Beržų miestelis, mažas, žalias, kaip koks šiek tiek pakrypęs lietuviškas Twin Pyksas. Tik su jiems įprasto skambesio pavadinimu galite tikėtis, kad nors trupinėlis to ball'inio šurmulio užsifiksuos amerikonų bei kitų anglakalbių atmintyje.

...

Na, Ballų planus nesunku numatyt, kurs SUPER-filmą: "Kaip du juodukai aborigenus krepšinį žaist išmokino, čempionais padarė'. Na, bus matyt kas ką mokins...

Black

Po savaies ar dvieju nebus ne kvapo Prienuose ruberoidu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS