Rungtynės „Siemens“ arenoje – lankomiausios, Klaipėdoje bus pilna arena | Diena.lt

RUNGTYNĖS „SIEMENS“ ARENOJE – LANKOMIAUSIOS, KLAIPĖDOJE BUS PILNA ARENA

  • 0

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ rungtynės buvo lankomiausios šį sezoną.

„Betsafe–LKL“ rungtynes „Siemens“ arenoje trečiadienį stebėjo 6350 žiūrovų, tačiau vilniečiai liko nusivylę – jų palaikomas „Lietuvos rytas“ 81:97 neprilygo „Lietkabeliui“.

Tačiau pirmos „Betsafe–LKL“ sezono rungtynės sausakimšoje arenoje vyks šį vakarą. „Švyturio“ arena Klaipėdoje turėtų būti pilna, kai „Neptūnas“ priims Kauno „Žalgirį“.

Dvikovą transliuos BTV televizija, pradžia – 18 val. 30 min.

„Rungtynėms su „Žalgiriu“ papildomos motyvacijos niekada nereikia, – pabrėžė „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas. – Visi žaidėjai nori įrodyti savo vertę ir atiduoda visas jėgas. Pasitikrinsime savo jėgas, pamatysime, kokio lygio komanda esame, ar tinkamai pasiruošėme naujam sezonui. Taip pat per šias rungtynes turėtų išryškėti mūsų stipriosios ir silpnosios pusės.“

„Jei reiktų spėti rungtynių baigtį, nesiryžčiau to daryti, – intrigos šį vakarą tikisi olimpinis čempionas Modestas Paulauskas. – Visi žinome, kad „Neptūnas“, palaikomas savo nuostabių sirgalių, kaunasi išties galingai ir gali įveikti bet kurį varžovą.“

„Neptūno“ ir „Žalgirio“ rungtynes arenoje turėtų stebėti 5500 žiūrovų ir tai taps antromis lankomiausiomis „Betsafe–LKL“ sezono rungtynėmis.

Pirmas „Neptūno“ namų rungtynes šį sezoną su Kėdainių „Nevėžiu“ stebėjo 3500 žiūrovų, o vidutiniškai į vienerias „Betsafe–LKL“ rungtynes šį sezoną ateina 2350 žiūrovų.

Šis skaičius neabejotinai pakils šį vakarą po rungtynių Klaipėdoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS