Rungtynių pabaigoje žalgiriečiai nusileido „Maccabi“ ekipai | Diena.lt

RUNGTYNIŲ PABAIGOJE ŽALGIRIEČIAI NUSILEIDO „MACCABI“ EKIPAI

  • 7

Kauno „Žalgirio“ (11-17) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos rungtynėse Belgrade. Andrea Trinchieri auklėtiniai rezultatu 76:83 (21:21, 19:21, 22:14, 14:27) nusileido Tel Avivo „Maccabi“ (15-13) krepšininkams.

Keturiais baudų metimais dvikovą atidarė Edmondas Sumneris, dvitaškį įmetė Laurynas Birutis, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo Keenanas Evansas, o E.Sumneris pridėjo dar aštuonis taškus iš eilės – 17:15. Per likusią pusę kėlinio K.Evansas dar sumetė baudų metimus, o dviejų taškų vertės metimą pataikė Lukas Lekavičius – 21:21. 

Po tris taškus surinko Brady Manekas ir K.Evansas, o po du pridėjo Rolandas Šmitas, Arnas Butkevičius ir E.Sumneris – 33:28. Taikliai iš toli atakavo L.Lekavičius, o po du taškus dar surinko Edgaras Ulanovas ir K.Evansas – 40:42.

Penkis taškus po pertraukos surinko K.Evansas, metimu iš po krepšio pasižymėjo Kevarriusas Hayesas, o A.Butkevičius smeigė tritaškį – 50:45. Dvitaškius pataikė B.Manekas, A.Butkevičius ir E.Ulanovas, o K.Evansas ir Tomas Dimša įmetė po tritaškį – 62:56.

B.Manekas pataikė iš toli, vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo E.Ulanovas, bet jau teko vytis varžovus – 67:72. Dar keturis taškus iš eilės surinko E.Ulanovas, o R.Šmitas tritaškiu vėl persvėrė rezultatą – 74:72. Sudėtingą metimą iš po krepšio pataikė A.Butkevičius, tačiau prastai sužaista rungtynių pabaiga pagalvoti apie pergalę neleido – 76:83.

„Žalgiris“: K.Evansas 18 (4 rez. perd.), E.Sumneris 14 (2 per. kam.), E.Ulanovas 10 (4 rez. perd.), A.Butkevičius 9, B.Manekas 8 (6 atk. kam.), L.Lekavičius 5, R.Šmitas 5, T.Dimša 3, K.Hayesas 2, L.Birutis 2.

„Maccabi“: W.Baldwinas 16, T.Blattas 11, J.Webbas 10, J.Nebo 10, B.Colsonas 10.

 

GALERIJA

  • Rungtynių pabaigoje žalgiriečiai nusileido „Maccabi“ ekipai
  • Rungtynių pabaigoje žalgiriečiai nusileido „Maccabi“ ekipai
  • Rungtynių pabaigoje žalgiriečiai nusileido „Maccabi“ ekipai
  • Rungtynių pabaigoje žalgiriečiai nusileido „Maccabi“ ekipai
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ziurovas

toks vaizdas kad pergale ar laimeimas visai nesvarbu tik pinigai .ulanuvo btkeviciaus niekas nepirks o zalgiri vietos garantotos pinigai plauke gyvenk ir zvenk pora savaiciu atostogu arklei vadzios ir vel is pradzios baisu.....

As

Apie patekima i kita etapa jau pamirso,zaidzia,kaip surakinti,nerodo jokios ugneles,cia grinas lietuviskas krepsinis,jeigu sekasi pirmin,jeigu pralaimi,tai pasiduoda,o tas evansas,tegu ji perka kiti

kaunas kaunasi

legionieriai darbininkai is vis niekam neidomus, o kas Lietuvai idomus tai jie irode zaisdami pries estus , durnius ir slabakus musa visur visi ir visada kas netyngi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS