„Rytas“ pratęsė sutartį su NKL spindinčiu K. Giedraičiu ir skolina jį „Lietkabeliui“ | Diena.lt

„RYTAS“ PRATĘSĖ SUTARTĮ SU NKL SPINDINČIU K. GIEDRAIČIU IR SKOLINA JĮ „LIETKABELIUI“

  • 0

Vilniaus „Ryto“ klubas pratęsė sutartį su vienu perspektyviausių savo jaunimo komandos krepšininkų Karoliu Giedraičiu. 194 centimetrų ūgio 20-metis likusiai sezono daliai bus skolinamas Panevėžio „Lietkabelio“ komandai.

Šį sezoną K.Giedraitis yra neabejotinas Vilniaus jaunimo komandos „Perlas“ lyderis ir NKL čempionate padėjo vilniečiams iškovoti 15 pergalių per 26 rungtynes. Šiuo metu sostinės jaunieji talentai antrame pagal stiprumą čempionate Lietuvoje rikiuojasi penktoje vietoje.

20-metis gynėjas, kuris Vilniuje praleido 2,5 metų, šį sezoną NKL pirmenybėse yra trečias pagal rezultatyvumą ir pelno po 17,8 taško, atlieka 3,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 2,5 kamuolio bei renka po 14,3 naudingumo balo per rungtynes.

„Džiaugiamės, kad mūsų sistemos žaidėjai sunkiai dirba ir mumis pasitiki, o tokius krepšininkus norime turėti savo klube kuo ilgiau, – apie sutarties pratęsimą kalbėjo klubo sporto direktorius Linas Kleiza. – Karolis yra skolinamas Panevėžio komandai, nes manome, kad ten jis turės puikias sąlygas tęsti savo tobulėjimą.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS