Š. Jasikevičius apie gandus iš Graikijos: pirmą kartą apie tai girdžiu | Diena.lt

Š. JASIKEVIČIUS APIE GANDUS IŠ GRAIKIJOS: PIRMĄ KARTĄ APIE TAI GIRDŽIU

„Jei lauki to, kad paklaustum apie Graikiją, tai iš karto galiu atsakyti, kad jokių kontraktų nepasirašiau“, – taip Šarūnas Jasikevičius atsakė į klausimą net jo neišgirdęs.

Pirmadienį per Lietuvos naujienų tinklalapius nuvilnijo pranešimas, besiremiantis Graikijos žiniasklaida, esą Jasikevičius jau yra suplanavęs, kur dirbs kitą sezoną. Paskelbta, kad Jasikevičius jau susitarė su neįvardinta Graikijos komanda ir vasarą taps jos vyriausiuoju treneriu.

Toks pranešimas prajuokino Kauno „Žalgirio“ trenerio asistentą. Kiekvieną sprendimą dėl savo karjeros iki smulkmenų apmąstantis Jasikevičius negalėjo patikėti, kad žmonės gali taip lengvai užkibti ant tokios žinutės.

„Niekas kontraktų nepasirašinėja gegužę, o ką mes turime dabar? Vasarį. Tai absurdas, pirmą kartą apie tai girdžiu, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pirmadienį po rungtynių su Alytaus „Dzūkija“ sakė Jasikevičius. – Žmonės žino, kad mano žmona graikė, ir iš karto kuria tokias teorijas. Neįtikėtina.“

Jasikevičius trenerio karjerą pradėjo šį sezoną, kai tapo Gintaro Krapiko asistentu „Žalgiryje“. Neseniai jis prisipažino, kad trenerio karjera klostosi lengviau nei tikėjosi.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nenuostabu

juk graikijoje vyrauja rusofilinės nuotaikos, nes į rinkimus vedė kremliaus apologetas, vadinasi, lietuvius sumota sukiršinti, pasėti netikrumo, nepasitikėjimo, nesvarbu kur, galima ir sporte.

taigi

kaip sako, piliečiai "nachodu" prikuria ir ne tokių istorijų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS