Š. Jasikevičius Graikijoje pasikartojo: dirbu tobuliausiame klube | Diena.lt

Š. JASIKEVIČIUS GRAIKIJOJE PASIKARTOJO: DIRBU TOBULIAUSIAME KLUBE

  • 0

Graikijoje Šarūnas Jasikevičius yra vis dar prisimenamas ir visiems įdomus. Praėjusią savaitę su Kauno „Žalgiriu“ viešėjęs Atėnuose strategas sutiko pasidalinti mintimis su tinklalapiu „Eurohoops“.

Žurnalistas Nikos Varlas pastebėjo, kad Šaras daro didelę įtaką savo auklėtinių charakteriams. Strategas patikino, kad jo darbe auklėtinių motyvacija yra vienas svarbesnių dalykų.

„Nėra labai sunku. Tai yra vienintelis dalykas, ką turiu padarysi – išlaikyti savo žaidėjus alkanus visą laiką. Pats visada esu alkanas. Man pasisekė, kad turiu tokius žaidėjus. Jie sunkiai dirba kasdien, jie yra motyvuoti, kiekvienoje treniruotėje atmosfera yra labai kovinga. Kaip treneriui, tai yra maksimalu, ko tik gali prašyti“, – aiškino treneris.

Neišvengiamai buvo paliesta ir kitų Eurolygos klubų dėmesio tema. Atsakydamas į klausimą Šaras dar kartą paaiškino, kad Europoje be „Žalgirio“ jam sunku surasti ekipą, kuri atitiktų jo norus.

„Kai esi treneris, tau reikia daug dalykų. Vienas tokių yra patikimas klubo prezidentas, kuris supranta, kas toks tu esi, tavo silpnybes ir stiprybes. Jis turi suprasti, koks klubas esame, jokių juokingų ateities vizijų ir vilčių. Visada sakau, kad dirbu tobuliausiame klube pasaulyje. Čia žmonės supranta, palaiko mane. Pakalbėjus su kitais klubais suprantu, kad Europoje tai rasti yra sunku.

Kai kurie galvoja, kad jie suvokia krepšinį, bet taip nėra. Jie mano, kad vien todėl, kad yra klubų vadovai, jie gerai supranta šį žaidimą“, – atviras buvo Šaras.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS