Š. Jasikevičius: jaučiame, kad padarėme žmones laimingus | Diena.lt

Š. JASIKEVIČIUS: JAUČIAME, KAD PADARĖME ŽMONES LAIMINGUS

Šarūnas Jasikevičius padėkojo sirgaliams, apsigręžė ir giliai atsiduso. Eurolygos sezonas baigtas pergale, tačiau ji vos per plauką neišsprūdo.

Mūšyje dėl trečiosios vietos Kauno „Žalgiris“ dar trečiajame kėlinyje prieš Maskvos CSKA pirmavo 24 taškų persvara, tačiau visa tai iššvaistė ir dvikovos pabaigoje CSKA du kartus galėjo rezultatą persverti. Metimai abu kartus skriejo pro šalį, įskaitant paskutinį Antono Semionovo šūvį per visą aikštę.

„Aišku, buvo baimės, – po dvikovos prisipažino Jasikevičius. – Paskutinę atkarpą žaidėme katastrofiškai. Penkias minutes pasimetėme prieš spaudimą, sprendimai buvo labai blogi. Tikrai buvome arti prisidaryti bėdų. Bet apskritai šiandien geresnė komanda nugalėjo.“

„Žalgiris“ mačą savo naudai perlaužė trečiajame kėlinyje, kurio pradžioje CSKA prametė 8 metimus iš eilės, tuo metu kauniečiai realizavo 7 iš 11 ir nutolo 60:39. Vėliau jų persvara buvo šoktelėjusi iki 65:41.

„Pirma pusė labai nebloga, išskyrus kelias detales, kurios mus labai nubaudė, – sakė Jasikevičius. –Trečias kėlinys buvo kosmosas, kažkokia fantastika, viską pataikėme, visur su kamuoliu ėjome protingai, gerai gynėmės. Jautėsi, kad absoliučiai dominavome prieš vieną iš geriausių Europos komandų. Bet anksti patikėjome pergale ir praradome koncentraciją. Taip įvyko jau daug kartų. Visą laiką apie tai šnekame, kad esame jauna komanda ir tokių dalykų atsitinka. Pagal žaidimą turėjome laimėti ramiau.“

„Fantastinės emocijos, – pridėjo Šaras. – Jaučiamės, kad atlikome gerą darbą, jaučiame, kad padarėme žmones laimingus ir tai yra svarbiausia.“

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

tempor

Ot jeigu "Žalgiryje" žaistu vien tik lietuviai...

Sirgaliai,

jūs taip pat kalti,kad praradot budrumą ir per anksti pradėjot skanduoti "mes laimėjom". Tai pamoka ir žaidėjams ir sirgaliams.

Edmundas Tulcevicius

Bravo , gerai , kad turime tokią komandą , kuri neleidžia užmigti prie televizoriaus , jeigu viskas eitų kaip iš pypkės nelabai ir įdomu būtų žiūrėti .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS