Teisėjų kritikos vengęs Šaras: už dyką pinigų jiems nemokėsime | Diena.lt

TEISĖJŲ KRITIKOS VENGĘS ŠARAS: UŽ DYKĄ PINIGŲ JIEMS NEMOKĖSIME

Kauno „Žalgiriui“ nepavyko grąžinti skolos Maskvos CSKA ekipai. Kauniečiai penktadienį savo aikštėje 79:84 nusileido svečių komandai ir iškrito iš Eurolygos pajėgiausių klubų aštuntuko.

„Dar vienas apmaudus pralaimėjimas, kuris parodo, jog galime kautis su visais, nepaisant problemų. Bet pirmiausia norisi padėkoti fanams, kurie seniai išpirko bilietus“, - po mačo ištarė Šarūnas Jasikevičius.

Kauno „Žalgirio“ strategas pasigedo aršesnio auklėtinių kovingumo, bet išskyrė ir teigimus momentus.

„Pradžioje kažko laukėme, o kai atsibudome ir pasivijome, baigtį nulėmė detalės. Nežinau, gal aš treniruočių procesą netinkamai organizavau per šventes, bet pradėjome vangiai. Iš pradžių, 3-4 situacijose kamuolys turėjo būti mūsų, o varžovas jį atima, pasiima, įmeta tritaškį“, - aiškino Š.Jaasikevičius.

Mačo pabaigoje itin svarbų vaidmenį suvaidino CSKA gynėjas Danielis Hackettas, pažėręs 5 taškų seriją.

„Jis yra geros formos, sunku buvo jį stabdyti, bet klaidų darėme visi“, - nesureikšmino vairininkas.

„Mes turime daug problemų. Tai žinant man net keista, kad taip kaunamės su pajėgiausiais varžovais. Bet vis tiek noriu, kad mano komanda išeitų ir pasiimtų, kas yra jų“, - reziumavo treneris.

Šarūnas Jasikevičius vengė skųstis teisėjais, nusistebėdamas, kad jie jam nepaaiškino kai kurių sudėtingų momentų bei neperžiūrėjo įrašo. Galiausiai treneris nesusilaikė, darsyk paklaustas apie arbitrų sprendimus lemiamomis akimirkomis. Tiesa, tiesiogiai arbitrų nekritikavo, paaiškindamas, jog nenori to daryti dėl Eurolygos numatytų baudų.

„Pinigų jiems už dyką niekas nedalins. Geriau Kaukėno fondui paskirti“, - nukirto Šaras.

„Pirmiausia noriu pasveikinti visus su Naujaisiais metais. Dominavome pirmojoje dalyje, ypač gynybos dėka. 3-ajame kėlinyje sumažinome apsukas, kentėjome puldami, bet paskutiniame vėl atsitiesėme. Vertėme varžovus klysti ir puikiai puolėme“, - sakė CSKA treneris Dimitris Itudis.

CSKA strategas pagyrė nuostabią atmosferą arenoje bei triukšmingus „Žalgirio“ sirgalius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

M

Kita savaite du pralaimėjimai laukia negi dar jisai liks nu ir įžūlumas tada

klubo

vadovai irgi jau kalba, jai seks ir toliau pralaimėjimai tai susireikšminusiam Šarui irgi už dyką pinigų nemokės

Sąrašas

Tegu neubauja

SUSIJUSIOS NAUJIENOS