Vėl ant parketo išbėgsiantis Šaras žais su kitomis Europos legendomis | Diena.lt

VĖL ANT PARKETO IŠBĖGSIANTIS ŠARAS ŽAIS SU KITOMIS EUROPOS LEGENDOMIS

Šarūnas Jasikevičius nežaidžia krepšinio viešuose renginiuose dažnai, tačiau kai tai nutinka, jis rungtyniauja su bene ryškiausiomis pastarųjų dešimtmečių Senojo žemyno žvaigždėmis.

Vasaros pabaigoje Slovėnijos sostinėje Liublianoje vyks draugiškos rungtynės, kurios bus skirtos karjeras baigusiems slovėnams Sani Bečirovičiui ir Boštjanui Nachbarui pagerbti.

Viešoje erdvėje jau pasirodė būsimų komandų sudėtys, o vienoje iš ekipų rungtyniaus ir Kauno „Žalgirio“ vairininkas. Jis rungtyniaus S. Bečirovičiaus komandoje.

Šaro komandos draugais bus ir buvę garsūs jo bičiuliai iš Atėnų „Panathinaikos“ – Dimitris Diamantidis bei Fragiskos Alvertis. Beje, vienu Š. Jasikevičiaus komandos trenerių bus ir Željko Obradovičius.

Tai pat šios ekipos trenerių štabe bus ir Aleksandras Džordževičius, Memi Bečirovičius, Dimitris Itoudis ir Tone Krumpas.

Ant „Stožice“ arenos parketo taip pat išbėgs ir kiti būsimi Š. Jasikevičiaus komandos draugai: Pero Antičius, Marco Belinelli, Daliboras Bagaričius, Vladimiras Boiša, Primožas Brežecas, Primožas Brolihas, Luigi Datome, Rodrigo De La Fuente, Jurica Golemacas, Jasminas Hukičius, Vlatko Ilievski ir Slavko Kotnikas.

B. Nachbaro komandoje irgi rungtyniaus krūva žinomų veidų, kurių gretose bus ir „Žalgiryje“ praėjusį sezoną žaidęs Beno Udrihas.

Komandoje taip pat rungtyniaus: Borisas Gorencas, Goranas Jagodnikas, Nenadas Krstičius, Jaka Lakovičius, Erazemas Lorbekas, Marko Miličius, Rašo Nesterovičius, Smiljanas Pavičius, Igoris Rakočevičius, Urošas Slokaras, Zoranas Planiničius, Nikola Vujčičius ir Jiri Velschas.

Šią komandą treniruos Zoranas Matičius, Gregga Nachbaras, Alešas Pipanas ir Zmago Sagadinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS