Vilniaus „Rytas“ sužinojo varžovus Europos taurėje: tikslas – patekti į aštuntuką | Diena.lt

VILNIAUS „RYTAS“ SUŽINOJO VARŽOVUS EUROPOS TAURĖJE: TIKSLAS – PATEKTI Į AŠTUNTUKĄ

  • 0

Vienintelė kitą sezoną Europos taurėje dalyvausianti Vilniaus „Ryto“ komanda sužinojo savo varžovus grupių etape.

Lietuvos vicečempionai kausis D grupėje, kurioje susitiks su praėjusio sezono Eurolygos dalyve Malagos „Unicaja“, Kazanės UNIKS klubu, Frankfurto „Skyliners“, Baro „Mornar“ ir Turino „Fiat“ ekipa. Su pastarąja vilniečiai praėjusį sezoną kovėsi Europos taurės „Top 16“ etape.

„D grupėje lengva nebus, tačiau mes priimame iššūkį, – po burtų traukimo ceremonijos oficialiai klubo svetainei kalbėjo „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza. – Nekantraujame pradėti naują sezoną. Esame pasiruošę.

Turime geriausius fanus visame pasaulyje, o ypač Vilniuje. Tai yra krepšinio miestas, kuris jau laukia naujojo sezono. Sieksime iškovoti kuo daugiau pergalių, bet svarbiausia patekti į stipriausiųjų aštuntuką.“

Prieš dvejus metus Eurolygoje žaidęs Kazanės klubas praėjusį sezoną Europos taurėje savo kelionę baigė ketvirtfinalyje, kur buvo eliminuotas Miuncheno „Bayern“ komandos.

Tuo metu „Fiat“, kaip ir „Rytas“, liko neperlipęs „Top 16“ etapo slenksčio. Juodkalnijos klubas „Mornar“ praėjusį sezoną žaidė viso labo Europos taurėje. Frankfurto ekipa pernai nežaidė jokiame tarptautiniame turnyre, o Vokietijos lygoje finišavo aštunta.

Į „Top 16“ etapą pateks keturios stipriausios kiekvienos grupės komandos, kurios pasidalins į keturias grupes po 4 ekipas. Kiekvienos grupės dvi stipriausios komandos pateks į ketvirtfinalį, o tuomet vyks atkrintamosios varžybos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS