Norite daugiau mylėtis – nesikvieskite per Kalėdas svečių | Diena.lt

NORITE DAUGIAU MYLĖTIS – NESIKVIESKITE PER KALĖDAS SVEČIŲ

  • 1

Prekių suaugusiems parduotuvės atlikta apklausa parodė, kad per didžiąsias metų šventes daugumai lietuvių mylėtis trukdo per didelis užimtumas ir namuose zujantys svečiai, o labiausiai geismą žadina šventinė nuotaika ir intymios dovanos.

Fantazijos.lt surengtoje apklausoje dalyvavo per 2500 respondentų, vyrų ir moterų nuo 18 metų. 64 proc. moterų ir 60 proc. vyrų teigia, kad šventiniu laikotarpiu – pradedant prieškalėdinėmis dienomis ir baigiant Naujaisiais metais – jie mylisi taip pat dažnai, kaip ir įprastomis dienomis. Dažniau nei įprastai miegamojo džiaugsmams per šventes atsiduoda 21 proc. moterų ir 25 proc. vyrų, rečiau – atitinkamai 10 ir 11 proc. respondentų.

Ieškodami priežasčių, kas labiausiai trukdo per šventes mėgautis seksu, 53 proc. moterų ir 49 proc. vyrų įvardija per didelį užimtumą, 27 ir 27,7 proc. – namuose zujančius svečius, po 10 proc. vyrų ir moterų – persivalgymą.

Ir vyrams, ir moterims geismą labiausiai sustiprina šventinė nuotaika: ji kilsteli libido 65 proc. moterų ir 64 proc. vyrų, antruoju geismo katalizatoriumi įvardijamos intymios dovanos, kurios pakurstytų aistrą ketvirtadaliui respondentų. Dauguma respondentų netgi nesivaržytų paprašyti partnerio būtent tokios dovanos.

Paprašytos pasidalinti kalėdinėmis erotinėmis fantazijomis, dauguma moterų atskleidė labiausiai trokštančios sekso klasikinėje kalėdinėje idilėje: apsnigta trobelė kalnuose, girliandomis papuošta eglutė, rusenantis židinys ir minkštutėlis kilimas. Iš atsakymų akivaizdu, kad per šventes labiau nei kitomis dienomis svajojama atitrūkti nuo įprastos aplinkos, su partneriu atsidurti tokioje erdvėje, kur būtų tik dviese – pavyzdžiui, viešbučio kambaryje arba negyvenamoje saloje. Viena iš dažniausiai pasitaikančių moterų fantazijų – Kalėdų proga gauti erotinių dovanų ir jas išbandyti. Tarp populiariausių svajonių meilužių dailiosios lyties fantazijos – Betmenas, bosas, Heraklis, gydytojas, nykštukas, policininkas, Šrekas, Supermenas, Tarzanas, Kalėdų Senelis.

Vyrai su šventėmis siejamose erotinėse fantazijose paprastai regi tiesiog daugiau sekso, trokšta būti palepinti erotiniu masažu, mylėtis persirengus Kalėdų Seneliu, o partnerei pasipuošus Snieguole. Kitos geidžiamiausios meilužės – seksuali seselė, mokytoja, kambarinė, stiuardesė.

Iš egzotiškesnių variantų, apie kokius erotinius partnerius švenčių dienomis svajoja dailiosios lyties atstovės, verta paminėti Batuotą Katiną, Elnią, Grinčą, trolį ir netgi patį velnią. Kai kurių vyrų aistras, pasirodo, geriausiai įkaitintų Barbė, Kleopatra, Lara Kroft ar Undinė. Tiesa, kaip mylėtis su pastarąja respondentai variantų nepateikė.

Apklausa parodė, kad ir vyrai, ir moterys švenčių proga svajoja patirti naujų erotinių nuotykių, išbandyti tai, ko dar nėra mėginę – pavyzdžiui meilės žaidimus trims, vaidmenų žaidimus, seksą viešoje vietoje. Viena geidžiamiausių vietų meilės veiksmams – po kalėdine eglute, ne tik namuose, bet ir miesto centre, aistras kaitinant baimei būti užkluptiems. Antra pagal populiarumą pageidaujama vieta suaugusiųjų žaidimams – šventinis vaišių stalas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vienas

Pypiec koks nuostabus pasiulymas :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS