8 dalykai, kuriuos privalo įsidėmėti tikras vyras | Diena.lt

8 DALYKAI, KURIUOS PRIVALO ĮSIDĖMĖTI TIKRAS VYRAS

  • 5

Vis dažniau prisimenate garsiąją frazę: vyrai – iš Marso, moterys – iš Veneros? Taip, tiesos yra, tačiau neleiskite šiam teiginiui tapti jūsų moto. Antraip vargu, ar pavyks susikalbėti ir rasti kompromisą su savo antrąja puse.

Jeigu norite, jog jūsų žmona ar mergina bent per sprindį prieitų arčiau jūsų planetos, privalote įsidėmėti kelias labai svarbias taisykles. Taigi, į kokius dalykus turėtų atkreipti dėmesį vyras, jog mylima moteris būtų laimingesnė?

1. Nekritikuokite

Galbūt jūsų draugė nėra tobula namų šeimininkė ir nemoka taip skaniai gaminti kaip jūsų mama. Bet ji stengiasi, tad įvertinkite tai. Sutelkite dėmesį ne į neigiamybes, o pabandykite įžvelgti gerus dalykus, kuriuos ji daro dėl jūsų, ir, žinoma, būtinai jai tai pasakykite. Ji bus dėkinga, jog vertinate tuos mažus kasdienius dalykus. Neabejokite – atkreipę dėmesį tik į teigiamus aspektus, jų pamatysite vis daugiau ir daugiau. Mylimoji, pastebėjusi jūsų dėkingumą, stengsis dažniau.

2. Nekontroliuokite

Kontrolė yra vienas rimčiausių santykių priešų. Islamas ragina pasikliauti pačiais artimiausiais žmonėmis, o įtarinėjimai – viena didžiausių nuodėmių. Tarpusavio pasitikėjimas sustiprina meilę ir suteikia harmoniją. Pasitikėjimas taip pat pašalina santykių problemas ir nesėkmes bei sumažina barnių riziką.

3. Neprimeskite savo valios

Kiekvienas žmogus yra asmenybė, o jūsų moteris, kad ir kaip norėtumėte paprieštarauti, nėra jūsų nuosavybė. Ji turi mintis ir norus, o jos kūnas ir siela priklauso jai. Gerbkite jos sprendimą, kada ji atsisako mylėtis, ir nepykite, jei ji šį vakarą tiesiog nenusiteikusi gaminti vakarienės. Jūsų moteris nusipelno pagarbos, tad parodykite savo orumą ar bent jau nereikškite pasipiktinimo. Parodydami pagarbą jos „nenorui“, sukursite stipresnį emocinį ryšį ir pelnysite jos palankumą.

4. Bėdų amplitudė

Nepamirškite, kad moterims reikia dėmesio ir pokalbių. Kad ir kokie būtumėte užimti, paskambinkite ir pasiteiraukite, ką veikia jūsų mylimoji, ar tiesiog pakalbėkite apie nieką. Papasakokite, kaip praėjo jūsų diena, ir tai, kas jus slegia. Neneikite jos problemų iškeldami savąsias į pirmąją vietą. Kiekvienas žmogus išgyvena skirtingai ir kiekvieną situaciją, ištikusią nesėkmę vertina savaip. Galbūt jūs savo brangiausios bėdas vertinate 4 balais iš dešimties, o štai jai visa tai prilygsta tikrų tikriausiai katastrofai. Paguoskite ir pasistenkite suprasti savo antrąją pusę, tačiau jokiu būdu „nenurašykite“ jos problemų į nieko vertų tauškalų sąrašą.

5. Įžeidinėjimams – NE

Įžeidimai ir kritika iš mylimo žmogaus, smogia labai skaudžiai. Net jei ir esate labai supykę, neprasivardžiuokite ir nekelkite balso. Galbūt ji elgiasi ir nelabai protingai, tačiau išlikite kantrūs. Galite būti griežti ir tikrai turite teisę išsakyti savo poziciją. Tačiau tik objektyviai išreikštą nuomonę ir žodžius be keiksmažodžių ji priims ir įsidėmės. Šiek tiek palaukite ir pažiūrėkite, ar jūsų mylimoji ir toliau liks tokia užsispyrusi vienu ar kitu klausimu.

6. Jokių palyginimų

Jūs neturite teisės lyginti savo moters su savo mama ar buvusiomis. Tokie palyginimai paskatins ją abejoti jūsų jausmų nuoširdumu ir meile. Rodydami pirštu į geresnį pavyzdį, ją tik nutolinsite nuo savęs.

7. Rūpinkitės buitimi kartu

Nepamirškite savo draugei ar žmonai padėti buityje. Galbūt jūs esate tas, kuris užtikrina šeimos finansinę gerovę, tačiau tai dar nereiškia, jog visi buities rūpesčiai turi atitekti vien moteriai. Bent retsykiais leiskite jai pailsėti ir perimkite visus namų darbus ant savo pečių: sutvarkykite namus, pasirūpinkite skalbiniais, nešvariais indais, šiukšlėmis ir kitais „nepastebimais“ darbeliais.

8. Būkite atviri 

Būkite sąžiningi su savimi ir savo antrąja puse. Jei jaučiate vidinį nepasitenkinimą ar pastebėjote, jog santykiuose kažkas yra ne taip, neapsimetinėkite, jog to nematote ir kad viskas yra gerai. Leiskite sau ir savo partneriai išreikšti savo nuomonę, jausmus bei patys išlikite atviri. Tik jokių pykčių. Ramus tonas ir kalbėjimas jausmais gali padėti išspręsti net didžiausius santykių sunkumus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Giedrius

Beje, jie veikia labai ilga. Spedros poveikis pakankamas, ad turėti intymiųs santykių be erekcijos sutrikimų net ir po 6-7 val nuo išgėrimo. Vaistai tabletėmis, kurias tereikia išgerti su paprastu vandeniu.

Rekomenduoju

Pritariu dėl Spedros- stipraus poveikio potenciją atgaivinantys vaistai! Vartoju po 100mg, kaip dažniausiai gydytojai ir paskiria.

Indrė

Tai kad vyrai nemato jokio reikalo padėti savo žmonoms.Jie buities reikalus vienareikšmiai sumeta joms,vaikai -irgi žmonų reikalas ,savaitgaliai -irgi tik jiems. Rodos,kad žmonos nenusipelnė ramybės ir poilsio.O kiek dar yra ir tokių,kurie ne į namus skuba ,bet pas kokią plekšnę,kuri mielai priima jį su pinigais ,bet be jo rūpesčių.Kuo toliau,tuo vis rečiau gali pamatyti tikrai atsakingą,mylintį vyrą ir tėvą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS