Ekspertė: šių profesijų atstovai yra linkę į neištikimybę | Diena.lt

EKSPERTĖ: ŠIŲ PROFESIJŲ ATSTOVAI YRA LINKĘ Į NEIŠTIKIMYBĘ

  • 2

Yra daug priežasčių, dėl kurių žmonės būna neištikimi, bet ar kada pagalvojote, kad tam įtakos gali turėti ir jūsų mylimojo pasirinkta karjera?

Santykių ekspertė Tracey Cox atskleidė, kokių penkių karjerų atstovai yra labiausiai linkę apgaudinėti mylimuosius, rašoma ladbible.com portale.

Pilotai ir skrydžio įgulos nariai

Pilotai ir skrydžio palydovės yra šio sąrašo viršūnėje, o tai lemia sudėtingos jų darbo sąlygos.

Dažnai šiems žmonėms tenka keliauti po visą pasaulį. Tai reiškia, kad bene nuolatos jie yra itin toli nuo mylimųjų ir šeimos.

Dėl minėto atstumo susidaro sąlygos būti neištikimiems. Pasak ekspertės T. Cox, tą lemia ir tai, kad būti pagautam neištikimybės atveju, tikimybė lygi beveik nuliui.

Seselės ir gydytojai

Medicinos srities profesionalai kasdien patiria milžinišką spaudimą, mat šiame darbe apstu streso.

Nepastovūs darbo grafikai, kartu su aukštu streso lygiu, ilgomis darbo valandomis ir dar miego trūkumu gali privesti šios profesijos atstovus prie spontaniškų sprendimų, pavyzdžiui, slaptų romanų.

Ekspertė T. Cox pastebėjo, kad kuo aukštesnes ir svarbesnes pareigas medicinos pasaulyje užima žmogus, tuo labiau jam išsivysto narcizams būdingos savybės.

Dėl šių savybių išauga pasitikėjimas savimi, o tyrėjai pastebi, kad kuo aukštesnis pasitikėjimas savimi, tuo mažiau žmogus linkęs tikėti, kad jam galioja tokios pačios taisyklės, kaip ir kitiems.

Verslininkai

Tiek vyrai, tiek moterys, kurie užsiima verslu, patenka tarp tų, kurie yra linkę būti neištikimi. Dažnai taip būna dėl to, kad jų gyvenimai atrodo gerokai kitaip, nei samdomų darbuotojų.

T. Cox pastebėjo, kad verslininkai mėgsta viską daryti taip, kaip jiems atrodo tinkama ir yra labiau linkę savo seksualinio gyvenimo reikalus tvarkyti tarsi verslą.

Bankininkai

Pasak T. Cox atliktų tyrimų, bankininkai ir investicijų sektoriaus profesionalai yra itin linkę į neetiškus poelgius, taip pat ir į neištikimybę.

Finansų industrijoje pilna aršios konkurencijos, tad ten dirbantys žmonės dažnai griebiasi įvairių strategijų, schemų ir taktikų, kad tik pasiektų užsibrėžtus tikslus ir uždirbtų pinigus, dažnai sukčiaudami.

Ši sukčiavimo, įvairių schemų tendencija dažnai persikelia ir į asmeninį gyvenimą, dėl to kyla nemaža tikimybė, kad šios srities atstovai bus neištikimi.

Mokytojai

Stebėtina, tačiau mokytojai irgi patenka į šį sąrašą.

Dažnai mokytojai anksčiau ar vėliau pajaučia perdegimą, jiems nusibosta ir erzina šis karjeros kelias. Tokie jausmai labai lengvai gali paveikti asmeninį gyvenimą ir turimus santykius.

Mokytojus taip pat dažnai kamuoja ir susierzinimo, nevilties jausmas, dėl kurio jie gali jaustis, tarsi jų partneris nesupranta. Tai negalioja tik vienu atveju – jei ir partneris yra mokytojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kas bendro tarp vyro ir pelės?

abu ieško skylės

is 10

tik dvi ,o likusios eina i kaire ir i desine .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS