Kaip per penkias minutes atpažinti mergišių | Diena.lt

KAIP PER PENKIAS MINUTES ATPAŽINTI MERGIŠIŲ

Gyvename greitų susižavėjimų bei dar greitesnių "atsižavėjimų" laikais. Ko vertos vien tik visos tos pažinčių programėlės, kur per keletą sekundžių, įvertinę potencialaus kandidato ar kandidatės fizinius duomenis, vienu piršto judesiu pratęsiame ar amžiams nubraukiame galimybę bendrauti toliau. Kaip sužinoti, kad atsidūrei "greitojo maisto" kategorijoje?

Kad netektų graužtis

Nenuostabu, kad nemažai vyrų ir moterų pasirenka mėgautis tik maloniąja santykių dalimi – pasimatymais, pokalbiais prie vyno taurės ar romantiškai leidžiamais vakarais, tačiau purtosi minčių apie įsipareigojimus ar šeimyninio lizdelio sukimą kartu.

Tai, beje, nėra nieko blogo ar baisaus. Kiek blogiau yra tada, kai jau po pirmojo pasimatymo priešais sėdintį vyriškį įsivaizduojame kaip būsimą vaikų tėvą, o jis tuo metu mintyse dėlioja ateinančios savaitės pasimatymų tvarkaraštį su dar keturiomis ne mažiau žaviomis damomis.

Savaime suprantama, kad toks dviejų žmonių lūkesčių kontrastas paprastai veda į didelį bent vieno jų nusivylimą. Kad netektų graužtis, kai po trijų pasimatymų žavusis riteris kartu su svajonėmis apie bendrus vaikus ir būsto paskolą dingsta it į vandenį, štai keletas ženklų, kurie išduoda, kad greičiausiai šis vyras su jumis regi tik vieną bendrą dalyką – miegamojo kambarį. Ir tai tik tol, kol atsibosite.

Šabloniški komplimentai

Vyras, kuris ketina su jumis bendrauti greitai ir lengvai, banalius šabloninius komplimentus beria jau nuo pirmųjų pažinties minučių.

Mergišius dažniausiai pagailės savo brangaus laiko ir energijos, kad pažintų jūsų gilų vidinį pasaulį ir išsiaiškintų, kodėl gi jūs – vienintelė tokia ir kuo skiriatės nuo kitų moterų. Todėl, užuot pagyręs jūsų drąsą (viena leidotės į kelionę po Europą), išlavintą literatūrinį skonį (atmintinai cituojate G.Marquesą ir Ch.Bukowskį) ar stiliaus pojūtį (rankinės kaina smarkiai viršija vidutinį mėnesio atlyginimą), jis bandys pakerėti frazėmis, kurios tinka visoms.

Vos prisistatęs ir sužinojęs jūsų vardą, mergišius negaišdamas laiko pasakys, jog esate kerinčiai graži, labai moteriška, o jūsų akys – lyg vandenynas, kuriame jis norėtų paskęsti.

Taip, galbūt vyrukas tiesiog neįpratęs kurti išskirtinių komplimentų, tačiau kitas variantas – dėl moters, su kuria susitikti ketina vos porą kartų, galvą sukti jis paprasčiausiai tingi.

Vešis jus į Paryžių

Mergišius nebijo žarstytis pažadais. Ir tai jis daro iškart, negaišdamas laiko.

Nors meilė iš pirmo žvilgsnio gal ir egzistuoja, padorūs vyrai savo žodžio nedalija į kairę ir dešinę, kol nėra visiškai garantuoti, kad galės ir norės jį tesėti. Todėl, jei pirmojo pasimatymo metu vyras pasakoja, kaip vešis jus į Paryžių ar supažindins su savo šeima, tikrai verta suabejoti šių pažadų nuoširdumu.

Labai gali būti, kad "užėmęs Bastiliją" toks džentelmenas, kartu su visais savo pažadais išnyks lyg dūmas, neblaškomas vėjo...

Nė kiek nesijaudina

Nors vis dar egzistuoja stipraus, tvirto ir griežto vyro stereotipas, turbūt kiekviena pastabesnė moteris nusišypsos prisiminusį pasimatymus, kuriuose tasai vyras-mūras elgiasi lyg "Maximoje" paklydęs šešerių metų Juozukas.

Apskritai kuo moteris vyrui labiau patinka, tuo smarkiau būnant šalia jam prakaituoja delnai, pinasi liežuvis, iš rankų sprūsta daiktai, o kažkoks kipšas vis traukia leptelėti kokią nesąmonę.

Jei pirmasis pasimatymas su vyriškiu einasi lyg pagal tobulai išmoktą scenarijų, vertėtų kiek kilstelėti antakį. Galantiškai atidarytos automobilio durelės, jums nė nespėjus užeiti į svečius jau pripildyta vyno taurė, tarsi savaime iš kalbos išplaukiančios intriguojančios istorijos iš jo gyvenimo ir visa tai dar spinduliuojant belgiška ramybe?.. Taip, galbūt vyriškis jūsų susitikimui ruošėsi ir repetavo rimčiau negu magistro darbo gynimui, tačiau realesnis variantas – pasimatymų srityje tonusą jis palaiko taip pat atidžiai, kaip ir sporto salėje – bent tris kartus per savaitę...

Nuošalesnių vietų mėgėjai

Vyrai, keičiantys moteris dažniau negu apatinius drabužius, dažniausiai nelinkę pasimatymų skirti populiariausiose miesto vietose.

Priežastis paprasta – jie nenori, kad čia su kita dama juos sutiktų kitos jų medžioklės plotuose besiganančios gazelės. O ir pažįstamų sutikus juk reikės jus kažkaip pristatyti, o konkrečiai apibrėžti bendravimo su moterimis tokie vyrukai ne itin mėgsta.

Žinoma, anaiptol nebūtina visada vakarieniauti restorane, kur be išankstinės rezervacijos apie staliuką nė neverta svajoti. Tačiau, jeigu jau trečio pasimatymo metu jūsų lokacija išlieka atokios maitinimo įstaigos miegamuosiuose rajonuose bei jūsų ar vyro namai, susimąstyti apie tokio konfidencialumo priežastis vertėtų...

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Patarimas

Duok iš karto - jei neims, tai mergišius

SUSIJUSIOS NAUJIENOS