Urologas B. Dainys: vyrų potencijai – keptos ėriukų ir veršelių sėklidės | Diena.lt

UROLOGAS B. DAINYS: VYRŲ POTENCIJAI – KEPTOS ĖRIUKŲ IR VERŠELIŲ SĖKLIDĖS

  • 1

Maistas kaip meilė – apie jį smagu kalbėti, juo norisi mėgautis ir jis net sukelia euforiją! Tiesa, kartais diskusijos apie maistą gali įžiebti ir kibirkštis. Būtent taip nutiko LNK televizijos pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“.

Habilituotas mokslų daktaras, profesorius, urologas Balys Dainys studijoje sukėlė itin aršią diskusiją apie vegetarus ir potenciją.

Jis tikino, kad vaisingumo problema Lietuvoje itin aštrėja dėl to, kad vis daugėja nevalgančių mėsos. „Maistas ir seksas turi būti sotus. Pas mane ateina jauni vyrai, vos perkopę 20 metų amžių ir jau skundžiasi potencijos sutrikimais. Aš nesakau, kad mes rytumėm mėsą tris kartus per dieną, bet žmogus turi gauti gyvulinių riebalų, nes žmogus turi iltis. Tai rodo, kad žmogus yra plėšrus padaras“ , - įrodinėjo profesorius.

B. Dainys atskleidė receptą, kuriuo moterys gali pagerinti savo vyrų potenciją. Anot profesoriaus, tereikia savo vyrams paruošti keptų ėriukų ar veršelių sėklidžių.

Aštri diskusija apie mitybą ir sveikatą – šį ketvirtadienio vakarą 19 val. 30 min. LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta".

GALERIJA

  • Urologas B. Dainys: vyrų potencijai – keptos ėriukų ir veršelių sėklidės
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ooo

ar :Piz.čių" nereikia pakepti? Jau vien nuotrauka šleikštulį kelią :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS