Vyriausybėje bus pristatytas interaktyvus puslapis apie legioneliozę | Diena.lt

VYRIAUSYBĖJE BUS PRISTATYTAS INTERAKTYVUS PUSLAPIS APIE LEGIONELIOZĘ

  • 3

Vyriausybėje penktadienį vyks legioneliozės prevencijai skirtas renginys, kuriame bus pristatytas interaktyvus interneto puslapis, kuriame Lietuvos gyventojai galės rasti visą aktualią informaciją apie legioneliozę.

Kaip pranešė Vyriausybė, renginyje bus kalbama apie poreikį šviesti visos Lietuvos gyventojus ir didinti sąmoningumą legioneliozės prevencijos tema, pasidalinta naujausiais duomenimis apie legionelių keliamas sveikatos problemas.

Kaip skelbiama, daug dėmesio bus skiriama studentų galimybėms prisidėti prie valstybei ir jos žmonėms svarbių projektų ir studentų bei viešojo sektoriaus bendradarbiavimo perspektyvoms.

Renginyje dalyvaus Vyriausybės kanclerė Giedrė Balčytytė, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro vadovas Vaidotas Gruodys, interneto puslapį kūrę studentai, Kauno technologijų universiteto Informatikos fakulteto atstovai ir kiti prisidėjusieji prie projekto.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

citrina

Kodel niekas nekalba kad nuo 23m. liepos men. 01d. pakeistos sanitarines normos. Siam atvejui galioja zmogiskasis faktorius.Pas mus Partizanu 170 nera pirmininko kuris laikytusi istatymo nei bendrijos santechniko

"klounai"

tikra tiesa.Vos tik prasidėjo legioneliozė, vonioje gyvatukas net spirgėjo. Be jokių renovacijų. liga baigėsi--gyvatukas kaip lavono užpakalis. Suprantama, firmelių niekas nekontroliuoja, kiek mums "naudinga", tiek šildom , be to, reikia "įdarbint" "reikalingus" žmones, su gerais atlyginimais, na, ir tikrintojų "dovanėlėm" turi likt, taip , kad belieka laukti naujo ligos protrūkio.

klounai

vandens temperatura palaikykit Reikiama.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS