A. Armonaitė: JAV „Mind the Bridge“ padėtų auginti Lietuvos startuolius | Diena.lt

A. ARMONAITĖ: JAV „MIND THE BRIDGE“ PADĖTŲ AUGINTI LIETUVOS STARTUOLIUS

  • 5

Bendradarbiavimas su JAV atvirųjų inovacijų platforma „Mind the Bridge“, teikiančia paslaugas įmonėms ir startuolių ekosistemoms, skatintų Lietuvos inovacijas ir augintų startuolius, sako ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

„Startuoliams Lietuvoje reikia tikslinių programų, pritaikytų pagal kuriamų produktų ar paslaugų specifiką ar įmonės augimo ir plėtros potencialą. Todėl su pasaulinio lygio bendrovės „Mind the Bridge“ vadovu aptarėme bendrų programų ir iniciatyvų galimybes. Tai leistų dar labiau stiprinti veržlią ir dinamišką Lietuvos startuolių ekosistemą“, – pranešime sakė A. Armonaitė, JAV susitiko su  „Mind the Bridge“ vadovu Marco'u Marinucci'u (Marku Marinučiu).

Pokalbyje aptartas galimas bendradarbiavimas, kuris padidintų Lietuvos startuolių augimą ir jų plėtrą į JAV rinką.

Pasak ministrės, darbas su JAV įmone leistų startuoliams užmegzti ryšių su investuotojais, korporacijomis ir jų partneriais bei sudarytų galimybę įsitvirtinti tarptautinėse rinkose.

„Mind the Bridge“ veikloje dalyvauja daugiau kaip 10 tūkst. startuolių per metus, daugiau kaip 300 – pagal įvairias akceleravimo programas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Onė

Armonaitė startuos silicio slėnyje, dingo kažkur straipsnis,kai pakomentavau ir pasiūliau paskaityti knygą ,,blogas kraujas,, silicio slėnio startuolio melai ir paslaptys. Kam yra galimybės paskaitykit

kada

pradėsi statyt dronų gamyklas, durne? Ar atkato iš to nėr?..

Padetu

ispumpuoti zmoniu pinigus i privatininku saskaitas uzsienyje!? Ar beuzteks tu pinigu visiems "investuotojams"?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS