Ministerija: vaiko pinigai jau mokami didžiajai daliai vaikų | Diena.lt

MINISTERIJA: VAIKO PINIGAI JAU MOKAMI DIDŽIAJAI DALIAI VAIKŲ

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos duomenimis, vaiko pinigai jau mokami didžiajai daliai vaikų.

Ministerijos specialistai sako, kad šiuo metu jokių nesklandumų nei dėl prašymų priėmimo, nei dėl pinigų mokėjimo nekyla.

Iki praėjusios savaitės kreiptasi dėl daugiau kaip 463 tūkst. vaikų, kuriems priklauso vaiko pinigai. Šios išmokos priklauso maždaug 500 tūkst. vaikų. Pasak ministerijos, didžiausio prašymų srauto sulaukta sausį ir vasarį. Tada strigo sistema, vėlavo išmokos.

Dabar, anot specialistų, viskas veikia be nesklandumų, pinigai žmones pasiekia laiku. Skaičiuojama, kad jau išmokėta beveik 27 mln. eurų.

Nuo šių metų kiekvienam vaikui, nepriklausomai nuo jo šeimos finansinės situacijos, skiriama po 30 eurų kas mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pensininke

Vaikai nekalti , kad vyriausybe sulygino turtuoliu ir vidutinioku vaikus su vaiku pinigais. Siai ismokai turetu buti diferenciacija, o pensininkai, kurie isdirbe po 40 ir daugiau metu gaus vienodai su tinginiais neturinciais darbo stazo. Tai cia komunizmas.

AS manau

Daznam pensininkui 30 e butu isganimas,o turtuoliui tie 30 e tai ne pinigas.Valstieciai neteisus ir pensininkai ju nepalaikykite niekada.

Nuomone.

Kiekvienam vaikui nepriklausomai nuo seimos pajamu 30 e.O kodel mazai dibusiu ,o galimai tik knygute uz grasius idarbinta,pensininku pensijas nori sulyginti su saziningai dirbusiais.? Juk 250 e.pensija tai pasityciojimas.O seimom turinciom pajamu tie 30 e.tai nulis.Valstieciai melagiai .Prizadejo kelti pensijas ,o runkeliai patikejo.Dziaukites dabar su besityciojanciu seimunu sprendimais.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS