Premjerui grįžus iš atostogų, rengiamas pasitarimas dėl mokesčių | Diena.lt

PREMJERUI GRĮŽUS IŠ ATOSTOGŲ, RENGIAMAS PASITARIMAS DĖL MOKESČIŲ

Ministrui pirmininkui Sauliui Skverneliui pirmadienį grįžus iš atostogų, kitą savaitę rengiamas pasitarimas dėl planuojamų mokesčių pakeitimų.

Vyriausybė siūlo nuo kitų metų didinti neapmokestinamųjų pajamų dydį ir prilyginti jį minimaliai mėnesio algai, įvesti tiesiogines fiksuotas išmokas už vaikus, atsisakyti dalies mokesčių  lengvatų.

Ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius BNS sakė, kad antradienį rengiamame pasitarime bandys įtikinti premjerą ir finansų ministrą atsisakyti pelno mokesčio reinvesticijoms, palikti pridėtinės vertės mokesčio lengvatą viešbučiams ir įvesti „Sodros“ lubas startuoliams. Jis siūlo startuoliams priskirti tas įmones, kurios pritraukia rizikos kapitalo fondus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

to Taigi

taigi už kiekvieno viešbučio stovi valdžiagyvis kuris arba pastates statytinį arba gauna dalį nuo darbo.Kur tau jis naikins.Gal pats jau spėjo nusižiūrėti koki sau tinkamą ateičiai

Politologas

Būtina įvesti visuotinį politikų išgeriamo alkoholio kiekio , viešą deklaravimą ... Per rinkimus būtų tikrai lengviau išsirinkti , jei politikai viešai skelbtų kiek suvartoja alkoholio ... Tikiuosi nesantis visišku blaivininku Premjeras , savo asmeniniu pavyzdžiu įkvėps ir kitus politikus atskleisti rinkėjams suvartojamus alkoholio kiekius ...

Taigi

Ir vėl lengvatos, už ką viešbučiams, kokie dar startuoliai, ką dar sugalvos, greičiau PVM sugrąžinkit į prieškrizinį, o ne visokias lengvatas saviškiams kurkit, atsirado, mat, dar naujiena- kažkokie startuoliai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS