Rusijos pasieniečiai lietuviams nesako, kodėl susidarė eilės | Diena.lt

RUSIJOS PASIENIEČIAI LIETUVIAMS NESAKO, KODĖL SUSIDARĖ EILĖS

  • 7

Rusijos pasieniečiai nepaaiškino, kokios priežastys lėmė sugriežtintą automobilių su lietuviškais numeriais patikrą ir eiles pasienyje su Karaliaučiumi.

Rusijos pasieniečiai nepaaiškino, kokios priežastys lėmė sugriežtintą automobilių su lietuviškais numeriais patikrą ir eiles pasienyje su Karaliaučiumi.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSTA) pranešė gavusi oficialų Rusijos sienos su Lietuva įgaliotinio pavaduotojo Sergejaus Pyršovo raštą, jog ilgesnis automobilių patikros laikas yra susijęs su muitinės procedūromis, kurių jis neįvardijo.

Pasak Rusijos pasieniečių, asmenų ir automobilių pasienio tikrinimo tvarka nėra pasikeitusi.

„Rusijos pusė, teigiama šios šalies pareigūnų rašte Lietuvos VSAT, stengiasi normalizuoti situaciją kontrolės punktuose ir sudaryti palankias sąlygas asmenims vykti per Rusijos ir Lietuvos sieną“, - pranešė VSAT.

Tuo metu Rusijos muitinės vadovas Andrejus Beljaninovas antradienį pranešė, kad nuodugniai tikrinti lietuviškus krovinius padėta, nes Europos Sąjungos šalys į Rusiją per Lietuvą esą gabena „embargo“ produkciją, kuri yra su padirbtais sertifikatais.

Lietuvos vežėjų asociacijos „Linava“ duomenimis, Rusijos muitininkams išplatintas vidinio naudojimo dokumentas, kuriame produkcija ar vežėjai iš Lietuvos nurodyti kaip rizikos faktorius, todėl krovinius reikia iškrauti ir paimti pavyzdžius.

Vilkikų ir lengvųjų automobilių iš Lietuvos įvažiavimą Rusija pradėjo riboti praėjusios savaitės pabaigoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ramus

Ka jus stumiat ant rusu,ne zmones paprasti kalti,o valdzia.ta parsidavusi lietuva su visais susipyks,ir liks zemelapi kaip dykuma su idiotais.ne tokia galinga salis esam kad reiktu pyktis su tokia valstybe kaip rusija.lietuviai jau sugebejo aplenkti rusija pagal girtuokliavima.ar tai jum normalu gal?

RUSAS

Ubagai vel nepatenkinti,vel pergyvena uz rusus

tam VYCKA

žinoma, kad skursti, jei nesustodamas girtuoklauji ar tingi dirbti, o gal net santaupas "padovanoji" sukčiams. O gal kokius didžius mokslus baigei, puikus specialistas esi, bet štai, tavęs neįvertina? baik isterikuoti, nei prezidentė, nei kas kitas kalti, kad buvo krizė, kad reikėjo iš jos kapanotis, kad ruskiai amžinai kiša koją Lietuvai, kad Lietuvoje pilna tokių rėkiančių nepatenkintų ir ruskiams tarnaujančių, kaip tu. Geriau jau varyk pas tuos savo kacapus rusijon, tai bent gerai pagyvensi, tai pagyvensi net apsilaižysi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS