Statistika negailestinga: skurdžiausiai gyvena vaikų turinčios šeimos | Diena.lt

STATISTIKA NEGAILESTINGA: SKURDŽIAUSIAI GYVENA VAIKŲ TURINČIOS ŠEIMOS

  • 17

Statistika negailestinga - skurdžiausiai Lietuvoje gyvena vaikų turinčios šeimos, ypač, jeigu vaikus augina tik vienas iš tėvų, praneša LNK žinių tarnyba.

Taip pat sunkiai verčiasi vieniši žmonės. O skurdžiumi jau gali būti laikomas žmogus, gaunantis vos daugiau kaip 200 eurų per mėnesį.

Kokia yra vadinamoji absoliuti skurdo riba Lietuvoje, ir kodėl susilaukus vaikų, ima grėsti badas?

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Šančiokas

Mano tėvai sunkiai dirbo, stovėjo visokiose eilėse, bet gavo buta 3 kambarių, gavo kolektyvini soda. Vėliau viską išsipirko ir dabar vargo nemato. O ką turiu aš? Buto paskola ir du alkanus vaikus, nes šeimos pajamos bendrai tesiekia 800.

maziaupiskites k,urvos

niekam neidomu, JUSU vargas ir problemos.

Nepriešinkit

pensininkų su šeimomis.Visus apipi..so buvę valdžios kurios dirbo tik bankams ir verslui, bet ne Lietuvos Tautai.Ką dabar galima padaryti, iš kur reikia paimti pinigų kai visos sritys nešę pelną valstybei,yra pusvelčiu atiduotos aferistams ir tarptautiniams vagims? Net strateginiai objektai surivatizuoti.VISIEMS BLOGAI. O labjausiai gaila sąžiningai besiplėšančių mažai apmokamuose darbuose, gaunančių pasityčiojamas išmokas ir tebesančių dorais žmonėmis, piliečių.Vaikų...Užtai SDT Independens į dieną negaila ir 150 000Eu iš valstybės biudžeto, negaila ir milijonų didinamiems ginkluotės procentams..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS