Atnaujinta „Mano Gilės“ veikla: gyventojai suskubo deklaruoti elektrą ir dujas | Diena.lt

ATNAUJINTA „MANO GILĖS“ VEIKLA: GYVENTOJAI SUSKUBO DEKLARUOTI ELEKTRĄ IR DUJAS

Iki Naujųjų metų deklaruoti suvartotą elektrą ir dujas raginti gyventojai suskubo tai daryti, tačiau dabar kai kuriems jų jau nepavyksta prisijungti prie savitarnos svetainės „Mano Gilė“, kurioje ir deklaruojami rodikliai.

„Siekdami stabilizuoti svetainės darbą, padidinome jos techninius pajėgumus, todėl tolesnių sutrikimų dėl rekordinio klientų antplūdžio neturėtų kilti. Svetainės veikla sutriko vidurdienį - dėl išaugusio lankytojų skaičiaus kai kuriems vartotojams nepavykdavo prisijungti prie svetainės, jos veikla buvo nestabili. Mūsų specialistai ruošėsi didesniam klientų antplūdžiui, tačiau nesklandumų išvengti nepavyko dėl visus lūkesčius viršijusio rekordinio vartotojų srauto. Dar kartą atsiprašome savo klientų dėl patirtų nepatogumų“, - teigia „Lietuvos energijos“ atstovas Artūras Ketlerius.

Anksčiau pirmadienį pranešta, kad paskutinę metų dieną savitarnos svetainę manogile.lt užplūdo rekordinis klientų skaičius.

Gyventojai buvo raginami iki Naujųjų metų deklaruoti suvartotą elektrą ir dujas, nes nuo Naujųjų pasikeitus tarifams reikėtų mokėti daugiau - nuo sausio 1 d. keičiasi elektros ir dujų kainos. Gyventojai suskubo tai daryti, tačiau savitarnos svetainės „Mano Gilė“ sistema neatlaikė apkrovų.

"Facebook" nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kazimieras Petrauskas

Kas čia pe pagerinimas, jei negalima įeiti į deklaravimo svetainę. Tai ką dabar eiti paštą mokėti už elektrą ir dujas?

Nesuprantu,

ko visi pyksta. Juk per prievartą niekas neverčia deklaruoti "gilėje". Kiekvienas kur jam patogu, ten ir susimoka. Tiesiog yra raginami užsirašyti (deklaruoti) savo knygutėse, ar dar kur kitus skaitiklių rodmenis už gruodį, nes nuo sausio viskas brangs.

mano

tai ju sugalvotas bizniukas su 141 palaiminimu,jus deklaruojat ir mokat ,o mano giles krausis kapitalus ,nes kas netingi tas duria Tauta ,bet gal laikas vienytis ir pakreipt ivykiu eiga kita linkme ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS