Valytojus ir kiemsargius siūloma nukelti nuo „Sodros“ grindų | Diena.lt

VALYTOJUS IR KIEMSARGIUS SIŪLOMA NUKELTI NUO „SODROS“ GRINDŲ

  • 3

Nuo „Sodros“ grindų siūloma atlaisvinti kiemsargius, valytojus, daugiabučių namų bendrijų ir nevyriausybinių organizacijų darbuotojus, rašo 15min.lt.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija „Sodros“ grindų artimiausiu metu keisti neplanuoja. „Manome, kad išimčių ratas ir taip yra optimalus“, – teigiama komentare portalui.

Lietuvos laisvosios rinkos instituto ekspertės Ievos Valeškaitės teigimu, Seimas ne sprendžia problemą iš esmės, bet vis renkasi pavienius atvejus, kam padėti, lyg kitiems mažiau skaudėtų. Šis projektas yra puiki iliustracija, kas būna, kai įstatymai priimami neįvertinus galimų pasekmių, ypač kai jų aukomis tampa mažiausias pajamas gaunantys žmonės“, – sako I.Valeškaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anatolijus

Apie ką straipsnis? Straipsnio turinys? Straipsnio prasmė? Kas parašė?Kam? Kas redaktorius? Mano diagnozė - mėnulio pilnatis "žurnalistams".

Ot

Sodros grindys ir PSD iš viso nesąmonė, nes kartais jiems sumokėti visų pajamų neužtenka. Ar gali mokesčiai būti didesni už pajamas? Jei gali, tai iš kur pasivogt, kad būt kuo mokėt? Aišku, yra slapstančių pajamas, bet su jais tvarkytis reikia kažkaip kitaip, nes dabar skaudžiausiai nukenčia tie, kurių pajamos iš tikrųjų ubagiškos.

pavadinimas vienoks

straipsnio turinys kitoks.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS