A. Veryga pamiršo Aludarių gildiją ir Legalaus verslo aljansą | Diena.lt

A. VERYGA PAMIRŠO ALUDARIŲ GILDIJĄ IR LEGALAUS VERSLO ALJANSĄ

  • 2

Alaus gamintojų įsteigta Lietuvos aludarių gildija ir Legalaus verslo aljansas, kuriam priklauso alkoholinių gėrimų gamintojai bei importuotojai, piktinasi sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga, šių organizacijų, skirtingai negu kitų pagrindinių asocijuotų verslo struktūrų, nepakvietusio teikti pasiūlymų, susijusių su siekiu steigti specializuotas alkoholio parduotuves, rašo "Lietuvos rytas".

Legalaus verslo aljanso ir Baltijos gėrimų pramonės aljanso vadovas Romas Apulskis dienraščiui sakė, kad apie šią rinką niekas geriau neišmano nei patys jos dalyviai, o Lietuvos aludarių gildijos vadovas Saulius Galadauskas priminė, kad anksčiau, nors į gildijos pastabas ir būdavo dažniau atsižvelgiama, tačiau bent turėjo galimybę būti išgirsti. Pasak jo, paprašius susitikimo su A.Veryga, buvo pasakyta, kad ministras neturi laiko kalbėtis su atskiromis interesų grupėmis.

A.Verygos patarėja Lina Bušinskaitė-Šriubėnė patikino, kad artimiausiu metu pasiūlymus dėl prekybos alkoholiu tik specialiose parduotuvėse bus galima pradėti teikti virtualiojoje erdvėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

svilesis

amnezija istiko psichiatra kuris dar nezino ar grazus ar protingas juk tokiam ligoniui sunku apsispresti

s

p. Verygos arogancija ir ego (kaip, beje, ir daugumos valstiečių-žaliųjų) yra neįsivaizduojamo dydžio... pasaulio išmintis vienoje vietoje... apgailėtina.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS