„AirBaltic“ nuo kitų metų skraidins iš Rygos į Štutgartą | Diena.lt

„AIRBALTIC“ NUO KITŲ METŲ SKRAIDINS IŠ RYGOS Į ŠTUTGARTĄ

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ skelbia 2019-ųjų kovo pabaigoje pradėsianti tiesiogiai skraidinti iš Rygos į Štutgartą (Vokietiją).

„Esame tikri, kad tiesioginis skrydis bus naudingas ne tik keliaujantiems verslo reikalais, bet ir atostogaujantiems. Vokietijos automobilių pramonės sostine tituluojamas Štutgartas garsėja užburiančiu kraštovaizdžiu. Dėl šių priežasčių Štutgartas pritraukia daugybę turistų“, - pranešime cituojamas „airBaltic“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Martinas Gausas.

Oro linijų bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių, Taliną, taip pat - jungiamuosius skrydžius iš Rygos. „AirBaltic“ internetiniame puslapyje jau galima įsigyti bilietus ir į Štutgartą.

Pirmą pusmetį skrydžius su „airBaltic“ rinkosi beveik 1,9 mln. žmonių. Palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, keleivių skaičius išaugo 20 proc. Keliaujantys su „airBaltic“ dažniausiai rinkosi Europos kryptis, Skandinaviją, Rusiją, Nepriklausomos valstybių sandraugos šalis, Viduriniuosius Rytus.

Birželį oro linijų bendrovė skraidino 424 tūkst. 822 keleivius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS