Atnaujinta „Eurovaistinės“ lojalumo programa senjorams: jie sutaupė kone daugiau nei 1 700 000 eurų! | Diena.lt

ATNAUJINTA „EUROVAISTINĖS“ LOJALUMO PROGRAMA SENJORAMS: JIE SUTAUPĖ KONE DAUGIAU NEI 1 700 000 EURŲ!

  • 4

Nuo vasario 11 d. lojalumo programos pasiūlymas senjorams pradedamas taikyti įsigyjant ne tris ar daugiau prekių, kaip buvo iki šiol, o iš karto – perkant vos vieną prekę. Kitaip tariant, išskirtiniai pasiūlymai senjorams, turintiems „Eurovaistinės“ lojalumo kortelę, taikomi vos užsukus ir apsipirkus „Eurovaistinėje“.

Nuolaidos senjorams taikomos nuo pirmos prekės

Geresnės „Eurovaistinės“ lojalumo programos sąlygos turėtų sudominti visus senjorus, nes sutaupyti perkant daugeliu atvejų kone kasdien reikalingus medikamentus ir maisto papildus aktualu visiems be išimties. Taip pat vaistinių tinklas jau daugelį metų pabrėžia sveikos gyvensenos ir rūpinimosi savo sveikata svarbą norint išlikti sveikiems ir nesirgti, o kartu ir jaustis gerai sutaupius.

„Eurovaistinė“, pristatydama atnaujintą lojalumo programą, nori dar labiau akcentuoti, jog vyresnio amžiaus žmonės šiose vaistinėse yra labai laukiami. Vaistinių tinklas siekia geriausiai atitikti senjorų poreikius, o išskirtiniai mažų kainų pasiūlymai neabejotinai yra itin svarbi to dalis.

Senjorai „Eurovaistinėje“ sutaupė daugiau nei 1 700 000 eurų!

Nuo vasario 11 d. pradėjus taikyti naująjį „Eurovaistinės“ lojalumo programos pasiūlymą senjorams, jie, pasinaudodami lojalumo kortele, iš viso per porą mėnesių sutaupė daugiau nei 1 700 000 eurų. „Eurovaistinės“ lojalumo programa senjorams gali pasinaudoti visi klientai, sulaukę senatvės pensijos amžiaus, turintys galiojantį pažymėjimą ir įsigiję „Eurovaistinės“ senjorų lojalumo kortelę.

„Vaistinėse išties sulaukiame daugiau senjorų, kurie noriai naudojasi „Eurovaistinės“ lojalumo kortele, siekdami sutaupyti įsigyjant jiems reikalingus vaistinius preparatus ir maisto papildus. Sulaukiame teigiamų jų reakcijų pritaikius nuolaidas, o tai džiugina ir mus, kad senjorai gali pilnavertiškai pasirūpinti savo sveikata ir jaustis gerai sutaupę. Rūpestis savo sveikatai yra ypatingai svarbus, ypač vyresniame amžiuje. Tad senjorai, apsilankę mūsų vaistinėse, gali sulaukti nuoširdaus vaistininko patarimo sveikatos klausimais ir už mažą kainą įsigyti kokybiškas prekes“, – sakė „Eurovaistinės“ vaistininkė J. Aleknienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tiesa tokia

Eurovaistinėje pigiau papildai, vitaminai, tokie pat, tokios pat paskirties tik dozės dvigubai didesnės. Nenoriu vardinti pavadinimų nes paskui šitie mes saviems š produktams ir man mano išpirks kurie tikrai veikia, jaučiu.

Sveikiname

Eurovaistine su sekmingomis santaupomis is senjoru!

reklama

Pensininkai reikalingiausi vaistinėms ir rinkimams...) Pagarbos jiems --nulis ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS