Avarinis durų atrakinimas – tik su specialistais? | Diena.lt

AVARINIS DURŲ ATRAKINIMAS – TIK SU SPECIALISTAIS?

  • 1

Net ir patys geriausi vairuotojai, kurie puikiai išmano apie mašinas, deja, gali pakliūti į tokią situaciją, kai užsikerta automobilio durelės. Esant tokiai situacijai svarbiausia nebandyti tų durelių atidaryti patiems, kadangi taip galima gedimus padaryti dar didesnius. Spynų atrakinimas reikalauja ne tik žinių, tačiau taip pat ir tinkamos įrangos, kuri gali padėti problemą sutvarkyti greitai ir nedarant jokios žalos transporto priemonei.

Kodėl reikalingas spynos atrakinimas?

Avarinio durų atrakinimo paslauga yra reikalinga dėl labai įvairių priežasčių. Juk durys užsitrenkia tikrai ne tik dėl to, kad vairuotojai pamiršta raktelius spynelėse, nors tikrai – tokia problema yra gana dažna.

Spynų atrakinimas reikalingas tuomet, kai:

1. Taigi, kaip jau minėjome, gana dažnai rakteliai būna paprasčiausiai palikti transporto priemonės viduje ir automobilis yra užrakintas.

2. Taip pat pagalbos prireikia tada, kai paprasčiausiai nepavyksta rasti automobilio raktų.

3. Tokiu atveju, kai raktas buvo nulaužtas.

4. Arba tuomet, kai jis paprasčiausiai užstrigo spynoje.

5. Pasitaiko atvejų, kai mašinos nepavyksta tinkamai užrakinti.

6. Arba kai buvo kaip nors pažeista transporto priemonės spyna.

7. Jeigu raktas buvo pamestas.

8. Arba net tokiu atveju, kai raktas buvo pavogtas.

Visais atvejais reikia patyrusių meistrų, kurie ne tik atrakintų automobilį, tačiau ir visa tai padarytų greitai ir saugiai.

Skubaus atrakinimo paslauga

Egzistuoja ne tik automobilio durų atrakinimo paslauga, kurią meistrai tekia servise dažniausiai sutartu laiku, tačiau taip pat ir avarinis durų atrakinimas, kurio prireikia tuomet, kai žmogus dažniausiai yra nepavydėtinoje situacijoje. Tikrai ne visi specialistai, kurie teikia atrakinimo paslaugas, gali jas suteikti labai greitai ir ypač tokiu atveju, kai kalbama apie avarinį atrakinimą nakties metu. Tačiau dažnai skubaus atrakinimo paslauga teikiama specialistų, kurie ne tik dirba visada, tačiau ir visoje Lietuvoje. Taigi, kai reikia pagalbos – ji visada bus.

Maži gedimai gali virsti dideliais

Žinoma, reikia atsiminti ir tai, kad tokia gana paprasta problema kaip durų atrakinimas vis tiek turi būti paliekama specialistams, kadangi jie ne tik žino, kas ir kaip, tačiau taip pat ir turi reikalingą įrangą, kuri gali padėti darbus atlikti operatyviai. Dėl to geriau net nebandyti atrakinti patiems, kadangi tikėtina, kad tokie bandymai baigsis blogai, tai yra, kad bus padaroma dar didesnių gedimų, kurių tvarkymas vėliau jums brangiai kainuos. Tai nėra faktas, tačiau tikimybė gana didelė.

Saugus specialistų laukimas

Galiausiai, atminkite, kad, kol yra laukiama specialistų, visada reikia pasirūpinti tiek savo paties, tiek kitų keleivių saugumu, žinoma, ir pačios transporto priemonės, tad jai reikia rasti saugią vietą, tai yra, patraukti, jeigu tik įmanoma. Juk tai galiausiai leis ir meistrams paslaugas atlikti kur kas saugiau.

GALERIJA

  • Avarinis durų atrakinimas – tik su specialistais?
atrakinta.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

su PLYTA greitai ir pigiaiu DDDDD

SUSIJUSIOS NAUJIENOS