„Axis Industries“ investuoja į startuolių produktų gamybą | Diena.lt

„AXIS INDUSTRIES“ INVESTUOJA Į STARTUOLIŲ PRODUKTŲ GAMYBĄ

  • 0

Įmonių grupė „Axis Industries“ investuoja 3 mln. eurų startuolių pasiūlytoms idėjoms įgyvendinti.

Bendrovė siūlo kitokį nei įprasta rinkoje bendradarbiavimo modelį – ne finansines investicijas, o savo patirtį, inovacijų padalinio resursus ir gamybos bazę.

„Esame pasirengę padėti išplėtoti novatoriškas startuolių idėjas iki galutinių produktų, konstruoti gaminius. Prireikus, investuosime į prototipų, bandomosios produktų partijos, gamybą. Prisiimdami verslo riziką tikimės, kad prasidėjus komercinei produkto gamybai, gamintoju taps būtent mūsų įmonė“, - sakė „Axis Industries“ vadovas Remigijus Baltrušaitis.

Jis pabrėžė, kad kompanija neturės pretenzijų į startuolių idėjas, produktus ar prekės ženklus, įmonių akcijas, nereikalaus dalies nuo naujo gaminio komercinių pardavimų. „Siekiame tapti gamybiniais–inovaciniais startuolių partneriais“, - teigė R. Baltrušaitis.

Kompaniją domina įvairiausios idėjos: nuo energetinių sprendimų iki produktų ir sprendimų pramonei, buičiai ar IT idėjų.

Jei idėja pasirodys perspektyvi, autorius ir bendrovė sudarys sutartį, kurioje bus aptarti visi bendradarbiavimo niuansai ir abiejų pusių įsipareigojimai.

Startuoliams siūloma pasinaudoti „Axis Industries“ grupės konstravimo ir gamybos pajėgumais.

Šiuo metu grupėje dirba apie 60 inžinierių konstruktorių, veikia du 140 specialistų turintys gamybos padaliniai. Kauno padalinyje gaminami didelio tikslumo matavimo prietaisai, Kazlų Rūdos padalinys specializuojasi metalo apdirbimo gamyboje, surenka elektros paskirstymo skydus.

„Nuolat investuodami į gamybos priemonių plėtrą, turime erdvės papildomai gamybai. Nedidelėmis partijomis gaminti skirtingus gaminius šiandien galime ne mažiau efektyviai kaip didelėmis partijomis“, - sakė R. Baltrušaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS