D. Misiūnas: atėjo laikas padirbėti ne valstybiniame sektoriuje | Diena.lt

D. MISIŪNAS: ATĖJO LAIKAS PADIRBĖTI NE VALSTYBINIAME SEKTORIUJE

Apie savo pasitraukimą iš „Lietuvos energijos“ vadovo posto praėjusį penktadienį pranešęs Dalius Misiūnas sako planuojantis dirbti privačiame versle.

„Manau, kad dabar atėjo laikas padirbėti ne valstybiniame sektoriuje“, - pirmadienį naujienų portalo „Delfi“ konferencijoje teigė D.Misiūnas.

Anot jo, atlyginimas jam nėra svarbiausias dalykas, lemiantis apsisprendimą, kur dirbti.

„Tam tikra prasme jaučiuosi „sugadintas“, nes šitas darbas („Lietuvos energijoje“ - BNS) buvo labai įdomus, buvo daug iššūkių, daug gerų emocijų ir gerų rezultatų. Tai yra didelės įmonės, didelės komandos ir tikrai geras jausmas jose dirbti. Nėra daug alternatyvų. Akivaizdu, kad ne vien atlyginimas yra pasirinkimo faktorius, o tai, ką galėsi padaryti“, - teigė D.Misiūnas, kurio atlyginimas dabar yra 7055 eurai (iki mokesčių).

Daugiau nei šešerius metus „Lietuvos energijai“ vadovaujantis D. Misiūnas penktadienį finansų ministrui įteikė atsistatydinimo pareiškimą. D.Misiūnas įmonei vadovaus dar 15 dienų, vėliau sprendimą dėl naujojo vadovo turės priimti įmonės valdyba.

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) atlieka tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo, atskleidžiant Finansų ministerijai pateiktą įslaptintą informaciją apie vieną iš kandidatų į „Lietuvos energijos“ stebėtojų tarybą. Šiame tyrime STT kaip liudytoją apklausė D.Misiūną, kitus „Lietuvos energijos“ vadovus, Finansų ministerijos vyriausiąją patarėją Agnę Bagočiutę, STT pareigūnai buvo susitikę ir su finansų ministru Viliumi Šapoka.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Enegetikas

Daliau neknisk tautai proto. Galėjai tenkintis tuo ką turėjai ... Vis negana... Lauk iš barščių...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS