Daugiau nei 100 populiarių prekių „Lidl“ kainuos dar pigiau | Diena.lt

DAUGIAU NEI 100 POPULIARIŲ PREKIŲ „LIDL“ KAINUOS DAR PIGIAU

  • 8

Šventiniu laikotarpiu išaugant pirkėjų išlaidoms, „Lidl“ žengė žingsnį, palengvinantį šią naštą, ir dar labiau sumažino daugiau nei 100 populiarių prekių įprastas kainas. Šiame sąraše reikšmingą vietą užima svarbiausi kasdienio vartojimo produktai, tačiau šalia jų rikiuojasi ir ne pirmojo būtinumo prekės, sudarančios itin įvairų asortimentą, leisiantį pirkėjams sutaupyti. Tai dar vienas „Lidl“ žingsnis, siekiant suteikti Lietuvos pirkėjams geriausią kokybę už geriausią kainą.

Pirkėjai dar labiau atpigusius nuolatinio „Lidl“ asortimento produktus visose parduotuvėse Lietuvoje ras jau nuo šio pirmadienio. Daugiau nei 100 prekių sąrašas sudarytas atsižvelgiant į skirtingus vartotojų poreikius.

„Artėjant didžiosioms žiemos šventėms, pirkėjų išlaidos neišvengiamai išauga. Jų reikalauja tiek pasiruošimas šventiniam stalui, tiek dovanos ar pramogos. Atsižvelgdami į tai, būtent šiuo metu priėmėme kainų lyderio vertą sprendimą ir dar labiau sumažinome daugiau nei 100 populiarių prekių reguliarias kainas. Tikime, jog tai padės išvengti prieš šventes neretai kylančios įtampos ir susitelkti į tai, kas svarbiausia – ramų laiką su artimaisiais“, – sako „Lidl Lietuva“ pirkimų departamento vadovas Linas Baltušis.

Į dar labiau atpigintų „Lidl“ prekių sąrašą patenka kiekvienam pirkėjui reikšmingą vietą krepšelyje sudarantys kasdienio vartojimo produktai, tokie kaip duona, cukrus, sviestas, sūris, varškė, pienas, kruopos ir šviežia mėsa. Tačiau jame taip pat galima rasti tokių prekių, kaip lašišų filė, alyvuogių ir kokosų aliejus, ekologiškų prekių segmento produktai, rūkyti mėsos ir žuvies gaminiai, sausainiai, saldainiai, vaikų ir kitos prekės.

Išsamesnis dar labiau atpigintų prekybos tinklo prekių sąrašas su kainomis viešai skelbiamas „Lidl“ kassavaitiniame ypatingų pasiūlymų leidinyje.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 41 prekybos tinklo parduotuvė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose ir Visagine. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Biški neaišku

Tos prekės LIETUVOS ŪKININKŲ ar iš ES šalių atvežtos...taip sakant pinigais šersime svetimas kiaules?

zelemunčikas

Kasininkės darbas,tai garantuotas hemarojus senatvėje.

Užkniso eilės

Kodel Baršausko Lidle sunku susimokėti be eilių?jei trūksta kasininkių padarykite savitarną kaip Akropolyje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS