Dėl „Barboros“ naudojamų plastikinių maišelių kiekio – pasipiktinimas | Diena.lt

DĖL „BARBOROS“ NAUDOJAMŲ PLASTIKINIŲ MAIŠELIŲ KIEKIO – PASIPIKTINIMAS

Internetinė maisto ir kitų prekių parduotuvė, pristatanti maisto produktus į namus, „Barbora“ sulaukė didelio socialinio tinklo „Facebook“ vartotojų nepasitenkinimo.

Antradienį vienoje socialiniame tinkle sukurtoje grupėje „Užsieniečiai Vilniuje“ grupės narys Jamesas Countas pasidalino nuotrauka, kurioje matyti daug maisto produktų, ir visi jie supakuoti į atskirus maišelius. Vaikinas klausė, ar taip vyksta visada ir ką jam daryti su tokiu dideliu kiekiu maišelių, pranešama „LRT radijo“ laidoje „Ryto garsai“.

Įrašu savo paskyroje pasidalinusi atlikėja Erica Jennings sakė, kad šis tinklas turėtų rūpintis ne tik klientų laiko taupymu, bet ir aplinkosauga.

Tuo metu reklamos kūrėja Dovilė Filmanavičiūtė pranešė, kad klausė „Barboros“ apie maišelius ir gavo atsakymą, kad maišeliai yra reikalingi dėl higienos reikalavimų, kadangi produktai negali liestis tarpusavyje.

Internetinės parduotuvės „Barbora“ atstovai, reaguodami į vartotojų pasipiktinimą, sakė: „Šiais metais išsikėlėme tikslą sumažinti plastikinės pakuotės kiekį 20 proc. Tam, kad tai pasiektume, susidėliojome veiksmus, kuriuos pradėjome įgyvendinti. Taip pat užsakymus į aplinką tausojančius popierinius maišus jau pradėjome pakuoti mūsų pirkinių stotelėse“.

Jų teigimu, kol kas šis sprendimas yra testuojamas pirkinių stotelėse, kad maišeliai būtų ne tik draugiški aplinkai, bet ir patogūs bei patvarūs. Tikimasi greitu metu juos pasiūlyti visiems įmonės klientams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tadas

mane labiau domina ka Jamesas Countas veikia lietuvoje?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS