Dėl „iPhone 15“ pamišę gerbėjai muša susidomėjimo rekordus: populiarios kelios spalvos | Diena.lt

DĖL „IPHONE 15“ PAMIŠĘ GERBĖJAI MUŠA SUSIDOMĖJIMO REKORDUS: POPULIARIOS KELIOS SPALVOS

  • 1

Praėjus savaitei po išankstinės prekybos pradžios, mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ rugsėjo 29 d. pradeda oficialią „iPhone 15“ serijos išmaniųjų telefonų prekybą. Per pirmąją savaitę jau paaiškėjo ir „Apple“ gerbėjų labiausiai trokštami naujosios serijos „iPhone“ modeliai bei spalvos.

„Šiemet turime dar didesnį susidomėjimą naujaisiais įrenginiais nei pernai ir sulaukėme dar daugiau išankstinių užsakymų. Tačiau ypač didelio susidomėjimo sulaukė keli modeliai – „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“, kuriuos klientai užsisakė dažniausiai. Ši tendencija nesikeičia nuo pernai“, – sakė Indrė Bertašienė, „Tele2“ telefonų kategorijos vadovė.

Anot I. Bertašienės, tokius vartotojų pasirinkimus greičiausiai lėmė prioritetas aukščiausios klasės naudojimo patirčiai.

Rinkdamiesi naujuosius „Apple“ išmaniuosius telefonus pirkėjai turi galimybę rinktis iš gausios spalvų paletės – klientams siūlomi rožinės, geltonos, žalios, mėlynos, juodos įvairių titano atspalvių įrenginiai. Vis dėlto, išankstinėje prekyboje visas spalvas nurungė natūralaus titano ir juodo titano atspalviai.

Rinkdamiesi naujuosius „Apple“ išmaniuosius telefonus pirkėjai turi galimybę rinktis iš gausios spalvų paletės – klientams siūlomi rožinės, geltonos, žalios, mėlynos, juodos įvairių titano atspalvių įrenginiai.

 

„iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“ išmanieji telefonai pasižymi lengvesniu ir tvirtesniu titano korpusu, 120Hz „ProMotion“ technologijos atsinaujinančiu ekranu, dar labiau sumažintais rėmeliais, matiniu dizainu. Korpuse slypi ir „A17 Pro“ lusto galia, atnaujinta ir dar profesionalesnė trijų kamerų sistema, įgalinta „Photonic“. Nuo šiol įrenginiai ir su konfigūruojamu „Action“ mygtuku bei sparčiąja USB-C jungtimi.

Išmanumu neatsilieka ir „iPhone 15“ bei „iPhone 15 Plius“ modeliai. Abiejuose įrenginiuose įdiegta pažangi kamerų sistema ir iki 2000 nitų šviesumo ekranas. Įrenginiai turi „A16“ lustą ir lengvą bei perdirbamą aliuminio korpusą. Be to, akumuliatoriaus veikimo laikas siekia iki 26 valandų.

„Pirkdami naujuosius telefonus, pirkėjai gali prisiderinti ir išsirinkti tiek originalius, tiek kitų gamintojų telefonų dėkliukus, kurių spalvų pasirinkimas šiemet dar didesnis. Kartu su naujaisiais telefonais pristatomos ir naujos 2 kartos belaidės ausinės „AirPods Pro“ su USB-C jungtimi“, – teigia I. Bertašienė.

Naujųjų „Apple“ išmaniųjų telefonų kainos priklauso nuo pasirinkto modelio ir talpos. „iPhone 15“ kainuoja nuo 979 Eur, „iPhone 15 Plus“ – nuo 1129 Eur, „iPhone 15 Pro“ – nuo 1239 Eur, o „iPhone 15 Pro Max“ – nuo 1489 Eur. Įrenginius galima įsigyti be sutarties arba su sutartimi, mokant išsimokėtinai.

Naujuosius „iPhone 15“ serijos telefonus galite užsisakyti čia.


Komentaras

Andrius Mežetis, autorizuotų „Apple“ parduotuvių tinklo „iDeal“ mažmeninės prekybos vadovas

Išankstinių registracijų šiemet „iDeal“ sulaukė dar daugiau nei praėjusiais metais, nors jau pernai buvo fiksuoti rekordiniai metai. Iš keturių pasiūlytų naujųjų „iPhone 15” versijų, pirmieji pirkėjai daugiausiai rinkosi „Pro“ ir „Pro Max“ modelius. Tiesa, šių versijų populiarumą stebime jau kelerius metus iš eilės.

Išankstinės registracijos atskleidė ir kitas šių metų tendencijas: „iDeal“ klientai, įsigiję „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“, iš 4 galimų atspalvių dažniausiai rinkosi natūralaus ir juodo titano atspalvius. Kaip ir praėjusiais metais, populiariausi – 128GB ir 256GB talpos telefonai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gerai cia

O patvoriniams valstieciams teks kinietiskus masinius telefonus is aliexpress pirktis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS