„Lidl“ atidarė parduotuvę šalia Kauno esančiuose Ringauduose | Diena.lt

„LIDL“ ATIDARĖ PARDUOTUVĘ ŠALIA KAUNO ESANČIUOSE RINGAUDUOSE

  • 35

Pirmadienio rytą, spalio 2 d., prekybos tinklas „Lidl“ atidarė naują parduotuvę Kauno rajone, Ringauduose. Adresu Obelynės g. 1 duris atvėrusi 1400 kv. metrų standartinio dydžio parduotuvė kasdien dirbs nuo 7 iki 22 valandos. Įrengdamas parduotuvę, prekybos tinklas taip pat prisidėjo ir prie Ringaudų bei aplinkinių gyvenviečių bendruomenių naudojamos infrastruktūros gerinimo, tam buvo skirta daugiau nei 630 tūkst. eurų. Greta parduotuvės įrengta elektromobilių įkrovimo stotelė.

Parduotuvė Ringauduose buvo itin laukta pirkėjų, kurie atidarymo rytą rikiavosi dar gerokai prieš naujos parduotuvės atidarymą. Pirmiesiems pirkėjams „Lidl“ taip pat padovanojo daugkartinius pirkinių maišelius, kurie buvo sukurti specialiai atidarymui.

Naujos parduotuvės Ringauduose atidaryme apsilankė ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, kuris pasidžiaugė, kad rajono pirkėjai galės dar patogiau apsipirkti.

„Ringaudų-Akademijos bendruomenė yra viena sparčiausiai augančių Kauno rajone, todėl naujas prekybos centras sudarys galimybių rinktis daugiau ir įvairesnių prekių“, – teigė Kauno rajono savivaldybės meras V. Makūnas.

A. Čepukaitės nuotr.

Naujoji parduotuvė duris atvėrė sparčiai augančioje Kauno rajone esančioje Ringaudų gyvenvietėje, šalia Šakių plento, kuriuo vyksta intensyvus susisiekimas tarp Kauno miesto ir sparčiai besiplečiančių rajono gyvenviečių. Tai leis patogiai apsipirkti ne tik gyvenantiems Ringaudų seniūnijoje, bet ir visiems vykstantiems iš Kauno Šakių kryptimi.

Atidarydamas naują parduotuvę prekybos tinklas ženkliai prisidėjo prie rajono infrastruktūros gerinimo. „Lidl Lietuva“ investicijos į vietos gyventojų naudojamą infrastruktūrą sieks daugiau nei 630 tūkst. eurų, o šiuos darbus atlikti planuojama iki šaltojo sezono pradžios.

A. Čepukaitės nuotr.

„Dar viena parduotuvė šalyje reiškia, kad būsime dar arčiau savo pirkėjų, siūlydami jiems geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje. Taip pat visada stengiamės prisidėti prie vietos bendruomenės gerovės. „Lidl Lietuva“ rekonstravo Obelynės gatvės atkarpą – praplatino jos važiuojamąją dalį, įrengė pėsčiųjų takus bei apšvietimą, išasfaltavo Saulės tako gatvę bei įrengė pėsčiųjų takus. „Lidl Lietuva“ taip pat praplatino Šakių plento atkarpą, atnaujino apšvietimą  ir tęsia darbus įrengiant papildomą juostą žiedinėje sankryžoje bei įrengiant naują pėsčiųjų taką. Visi šie darbai suteiks patogumo tiek pėstiesiems, tiek ir keliaujantiems automobiliais“, – sakė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis. 

A. Čepukaitės nuotr.

Kadangi greta parduotuvės vis dar vykdomi infrastruktūros gerinimo ir susisiekimo darbai, prekybos tinklas informuoja, kaip patogiai galima pasiekti parduotuvę. Pirkėjų patogumui pastatyti laikini informaciniai ženklai, informuosiantys apie laikinas eismo schemas. Vadovaujantis jomis į parduotuvę patogu atvažiuoti tiek iš Kauno, tiek ir iš Šakių pusės.

A. Čepukaitės nuotr.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 71 „Lidl“ parduotuvė 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

GALERIJA

  • „Lidl“ atidarė parduotuvę šalia Kauno esančiuose Ringauduose
  • „Lidl“ atidarė parduotuvę šalia Kauno esančiuose Ringauduose
  • „Lidl“ atidarė parduotuvę šalia Kauno esančiuose Ringauduose
  • „Lidl“ atidarė parduotuvę šalia Kauno esančiuose Ringauduose
A. Čepukaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Kai įvedė

Kuponus-man ,,Lidlas,,neegzistuoja,nors arčiausia parduotuvė.Šiaip,yra oficiali diskriminacija-turi turėti mobilų,jame-internetą ir tt-kiek žmonių tuo pasinaudoti negali

IEVA

A ka ten daro juokdarys vyduryje ? Lyg parduotuve pastate ant Praskiecio zemes

Klausimas

Tai kiek jau lidl,u yra ringauduose?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS