„Lidl“ pardavinėjamas net dešimt dienų nebegaliojantis kumpis | Diena.lt

„LIDL“ PARDAVINĖJAMAS NET DEŠIMT DIENŲ NEBEGALIOJANTIS KUMPIS

Klaipėdietis Karolis pasibaisėjo parduotuvėje aptikta net dešimt dienų nebegaliojančia preke.

Smiltelės gatvėje įsikūrusioje „Lidl“ parduotuvėje kiaulienos kumpis „Baroni“ buvo pardavinėjamas balandžio 17 d., nors jo galiojimo laikas pasibaigė jau balandžio 7-ąją.

„Su šeima eilinį kartą nusprendėme apsipirkti „Lidl“ prekybos centre, tačiau tai, ką išvydau, privertė suabejoti šios parduotuvės maisto kokybe. Buvau, švelniai tariant, šokiruotas. Pardavinėjamas kiaulienos kumpis, kurio galiojimo laikas pasibaigęs ne prieš dieną ir ne prieš dvi, o prieš visas dešimt. Dar kartą įsitikinau, kad apsiperkant visuomet reikia žiūrėti į prekių galiojimo datą“, – nusivylimo neslėpė klaipėdietis.

Uostamiesčio gyventojas teigė, kad prekė net nebuvo paženklinta ryškesne kaina, kuri parodo suteikiamą nuolaidą, nes produkto galiojimo laikas artėja link pabaigos.

Pasekmės būtų akivaizdžios suvalgius tokį „delikatesą“.

„Manau, kad rūšiuojant prekes tiesiog įvyko klaida ir darbuotojas apsiriko – neišėmė seno kumpio iš šaldytuvo. Gerai, kad pamačiau, nes turiu mažą dukrytę. Pasekmės būtų akivaizdžios suvalgius tokį „delikatesą“. Nuo šiol gerai pasvarstysiu, kurioje parduotuvėje apsipirksiu kitą kartą“, – dėstė vyras.

Bendrovės „Lidl“ viešųjų ryšių specialistė Valerija Lebedeva teigė, kad aptikta viena tokia kumpio pakuotė.

„Nuoširdžiai atsiprašome pirkėjo ir apgailestaujame dėl šios nemalonios situacijos. Mūsų parduotuvėse prekių šviežumo patikra reguliariai atliekama vadovaujantis nuoseklia sistema, tačiau šįkart bus įsivėlusi apmaudi klaida. Skirsime dar daugiau dėmesio prekių galiojimo laiko kontrolei, kad tokių atvejų nebepasitaikytų. Pirkėjams norėtume priminti, kad jeigu dėl atsitiktinumo „Lidl“ pasitaikė įsigyti maisto prekę, kuri neatitiko lūkesčių, ją, pateikę kvitą, galite grąžinti bet kurioje mūsų tinklo parduotuvėje Lietuvoje. Gausite kitą analogišką produktą arba atgausite sumokėtus pinigus“, – situaciją komentavo V. Lebedeva.

Gairės: Lidl, Kumpis, prekė, pasibaigęs galiojimas, Lidl Klaipėdoje, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (32)

kumpis

tinkamas maistui 2-3 dienas, visa kita - chemija.

ALGIS

O kaip kitaip atsikratysi pensininkų

.

Baisu!!!!! Baisu!!!!!! Ko tik netenka vargšui žmogeliui patirt per gyvenimą. Skaičiau alpdamas iš sielvarto. Gerai kad perspėjo visą Lietuvą! Ar lektuvai virš Lietuvos tebeskraido????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS