Lietuvių vasaros atradimas – termodubuo | Diena.lt

LIETUVIŲ VASAROS ATRADIMAS – TERMODUBUO

  • 1

Ar įsivaizduojate savo vasarą be saulės, be trumpo atokvėpio žaliuojančioje pievoje stebint debesų šokį, be vandens pramogų ir be ypatingų akimirkų, kurias praleidžiame mėgaudamiesi grilio ir kitais, net pačiais paprasčiausiais, patiekalais lauke?

Nesvarbu, ar tai būtų prašmatnūs pietūs lauko terasoje, mėsainių vakarėlis sode, piknikas parke ar iškyla prie pamėgto ežero, būtina, kad maistas būtų šviežias bei tinkamos temperatūros.

Neatsitiktinai, vos pradėjus šilti orams, šokteli ne tik grilio prekių, bet ir įvairių termosų paklausa. Tačiau, jei reikėtų išrinkti populiariausią iškylautojų bei grilio mėgėjų pirkinį, juo taptų produktas, apie kurio egzistavimą daugelis mūsų anksčiau nebuvome girdėję.

Ypatingas dubuo

Parduotuvėje „Aristocracy“ asortimente galima rasti įvairių indų, įrankių bei kitų priedų, tinkančių iškyloms, kelionėms ar grilio puotai – termosų maistui ir gėrimams, grilio keptuvių, įrankių, termometrų, grotelių žuviai, mėsainių presų, netgi kelioninių kepsninių. Bet, jei reikėtų įvardinti vieną vienintelį produktą, kuris pranoko visus lūkesčius, tai būtų vokiškas termodubuo „Weis“.

Gamintojų nuotr. 

Iki šiol galima didžiuotis, jog šį unikalų dubenį „Aristocracy“ siūlo bene vieninteliai Lietuvoje, o patenkinti klientai grįžta pirkti dar vieno dubens sau ar dovanai.  Iš pirmo žvilgsnio, indas atrodo kaip paprastas lengvas dubuo, tačiau jo išskirtinumas – dvigubos nerūdijančio plieno termosienelės, išsaugančios pagaminto maisto šilumą net iki penkių valandų. Dubuo idealiai tinka ne tik tada, kai reikia išsaugoti patiekalų šilumą ar „ilsinti“ kepsnius, nuimtus nuo grilio ar keptuvės, bet ir tuomet, kai karštą vasaros dieną tiekiame patiekalus, kurie turi būti valgomi šalti – gaivios šaltsriubės dubenėlis gali būti tikra palaima užplūdus karščio bangai.

Populiarusis dubuo tinka tiek lauko grilio gaminių laikymui, tiek gaminant maistą namuose, kai norime išsaugoti mėsos, ryžių, kvapnaus troškinio ir kitų patiekalų šilumą ilgesniam laikui, o skirtingas talpų pasirinkimas – nuo vieno litro iki septynių litrų – įtiks tiek mažai šeimai, tiek asmenims, mėgstantiems suburti gausų artimųjų būrį į skonių šventę.

Kai norisi ko nors atšaldyto

Ne mažiau populiari produktų kategorija, kuria vasarą aktyviai domisi lietuvaičiai, yra specialūs kibirėliai gėrimų buteliams, kibirėliai ledukams bei šaldymo kubeliai.

„Aristocracy“  klientai yra tikri virtuvės aristokratai, mat, nepriklausomai nuo piniginės storio ir savo kilmės, jie yra reiklūs kokybei, išlavinto skonio ir su puikiu estetikos suvokimu tiek šventinėmis bei ypatingomis akimirkomis, tiek kasdienybėje.

Vokietijos gamintojas „Weis“, įtiks visiems, kuriems patinka mėgautis gaiviais gėrimais, tinkamai atšaldytais burbuliukais ar taure punšo, bet ieško kainos ir kokybės santykio.

Kibirėlis ledukams su termo sienelėmis

Universaliausias būdas atšaldyti mėgstamiausius gaivius ar šiek tiek svaiginančius gėrimus, šaltą kavos ar arbatos gėrimą, spalvingus kokteilius ar sultis – tai ledo kubeliai.

Gamintojo nuotr. 

Kibirėlis iš nerūdijančio plieno, dvigubomis termosienelėmis ir dangteliu  neleis ištirpti ledo kubeliams ilgesnį laiką, o pridedamos žnyplės leis kiekvienam svečiui higieniškai pasirūpinti norima savo gėrimo temperatūra.

Vieno litro talpos kibirėlį lengva papildyti vis naujais ledukais, o vakarėliui pasibaigus – išvalyti.

Dubuo gėrimų buteliams su termosienelėmis

Įspūdingo dydžio, specialiai gėrimų buteliams sukurtame dubenyje, galima sutalpinti ne tik šaldančius ledukus, bet ir keletą mėgstamiausio šampano, vyno, sidro ar alaus butelių.

Gamintojo nuotr. 

Dešimties litrų dubuo yra dvigubomis sienelėmis, pagamintas iš nerūdijančio plieno, tad ledo kubeliai tirps lėčiau, o gėrimai bus patiekiami taip kaip ir norisi karštomis dienomis – atšaldyti.

Dubuo pravers ir ruošiant egzotiškais vaisiais gardintą ispanišką sangriją ar spalvingą, vasarišką punšą. Gėrimą galima pilti tiesiai į kokybišką indą ir taip garantuoti vėsinantį vakarėlį.

Vasara lepins nuostabiais orais, o „Aristocracy“ – gaiviomis akimirkomis.

GALERIJA

  • Lietuvių vasaros atradimas – termodubuo
  • Lietuvių vasaros atradimas – termodubuo
  • Lietuvių vasaros atradimas – termodubuo
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

:)))

o kur uzsakymo numeris?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS