Mažiausios velykinių prekių kainos – „Maximoje“: o jei kitur ras pigiau, kainas sumažins dar labiau | Diena.lt

MAŽIAUSIOS VELYKINIŲ PREKIŲ KAINOS – „MAXIMOJE“: O JEI KITUR RAS PIGIAU, KAINAS SUMAŽINS DAR LABIAU

  • 0

Praėjusią savaitę užbaigusi su mažiausiomis populiariausių velykinių prekių kainomis, šią savaitę „Maxima“ ir toliau lygina naujai atrinktų prekių įprastas ir akcines kainas kituose didžiuosiuose prekybos tinkluose. Jei kitur tą pačią prekę ras pigiau, vėliausiai kitą darbo dieną visose „Maximos“ parduotuvėse jos kainą sumažins dar labiau. Nuo šiandien iki pat Velykų už mažiausią kainą pirkėjai gali įsigyti tokių šventiniam stalui aktualiausių ir šiuo laikotarpiu perkamiausių produktų kaip ant kraiko laikomų vištų kiaušinių, majonezo, anties, pomidorų, agurkų ir kt.

Už mažiausią kainą „Maximoje“ praėjusią savaitę pirkėjai įsigijo tokius nuo šventinio stalo neatsiejamus produktus kaip lietuviškos bulvės, majonezas, ant kraiko laikomų vištų kiaušiniai, konservuoti žirneliai, malta kava ir kt. Kai kurias iš šių prekių parduotuvėse pirkėjai išties graibstė – pavyzdžiui, lietuviškų bulvių įsigijo arti 1000 tonų, o štai „Rokiškio“ sviesto – net 54 kartus daugiau nei įprastai. Iš praėjusios savaitės atrinktų velykinių prekių sąrašo „Maximoje“ buvo dar labiau sumažintos bulvių, majonezo, kiaušinių, žirnelių bei kavos kainos.

Šią savaitę, iki pat kovo 30 dienos, „Maxima“ ir toliau kasdien stebės ir lygins tokių pat prekių įprastas ir akcines kainas kitų didžiųjų prekybos tinklų plačiausio asortimento parduotuvėse. Jei bent viena prekė iš atrinkto sąrašo kitur bus surasta pigiau, vėliausiai kitą darbo dieną, nuo 7 val., jos kaina bus sumažinta visose „Maximose“.

Šios savaitės stebimų velykinių prekių sąrašą ir naujausią informaciją apie tai, kur ir kada paskutinį kartą buvo tikrinamos tokių pat prekių kainos, galima sekti interneto svetainėje: www.maxima.lt/velykos.

„Populiariausias velykines prekes atrinkome remdamiesi ankstesnių metų pardavimų duomenimis – būtent šie produktai intensyviausiu pasiruošimo šventei laikotarpiu yra perkamiausi. Žinome, kaip mūsų pirkėjams svarbu apsipirkti taupant pinigus ir laiką, todėl pasirūpinome, kad ne tik kasdieniai apsipirkimai, bet ir pasiruošimas Velykoms „Maximoje“ būtų pigiausias – visus populiariausius velykinio stalo atributus už mažiausią kainą pirkėjai gali įsigyti vienoje vietoje – būtent mūsų tinklo parduotuvėse”, – sakė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Prekybos tinklo pastangas padėti pirkėjams sutaupyti ir už mažiausią kainą apsipirkti ne tik ruošiantis šventėms, bet ir kasdien, įrodė ir naujausi kainas stebinčio nepriklausomo portalo „Pricer.lt“ duomenys – vasarį, kaip ir sausį, „Maxima“ ir vėl išlaikė pigiausių maisto produktų vidutinio krepšelio lyderės poziciją.

Šią savaitę už mažiausią kainą „Maximoje“ galima įsigyti šias atrinktas populiariausias velykines prekes:

– Pomidorai

– Trumpavaisiai agurkai

– Ant kraiko laikomų vištų kiaušiniai „Well Done“, 10 vnt.

– Šviežia atlantinių lašišų filė

– Atšaldyta Pekino antis „Well Done“

– Atšaldyta kiaulienos sprandinė be kaulo

– Sūdyta, šaltai rūkyta lašišų filė „Zigmas“, 2 rūšių, 160 g

– Majonezas „Hellmann‘s original“, 73% rieb., 625 ml

– Gazuotas gėrimas „Coca-Cola“, „Coca-Cola Zero“, 2 rūšių, 1,5 l

Gairės: Maxima, Velykos, kainos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS