Naujas Turto banko vadovas kol kas neišrinktas | Diena.lt

NAUJAS TURTO BANKO VADOVAS KOL KAS NEIŠRINKTAS

  • 2

Finansų ministerija trečiadienį, kaip planuota, neišrinko naujo valstybės nekilnojamo turto valdytojo Turto banko vadovo.

Kaip BNS informavo ministro atstovė spaudai Raminta Stanaitytė-Česnulienė, konkurso komisija, trečiadienį į pokalbius pakvietusi 7 kandidatus, nepriėmė sprendimo ir dar kartą renkasi ketvirtadienį popiet. Tačiau, pasak atstovės, konkurso nugalėtojas tikriausiai dar nebus paskelbtas.

Naujas vadovas pakeis 2017 metų lapkritį iš posto pasitraukusį Vaidotą Aleksių.

Šiuo metu įmonei laikinai vadovaujantis generalinio direktoriaus pavaduotojas Marius Kliokys BNS nekomentuoja, ar dalyvavo konkurse.

Liepos pabaigoje ministerija pranešė, kad Turto banko vadovu pretenduoja tapti 15 kandidatų. Pirmą kartą konkursas skelbtas sausį, tačiau tuomet nebuvo sulaukta tinkamų kandidatų.

Turto bankas iki 2019 metų turi būti pertvarkytas į akcinę bendrovę.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Robertas

manau kad tokiosžinutės tik žaidimas. Išrinktas su uniforma, nes tie kurie prisiimtu atsakomybę valstiečiams nereikalingi. gal net rizikingi.

Nu taip

reikia tokio kuris prisiimtų atsakomybę ir rizikas.Atsakomybę gerai daryt dalis kam reikia ir rizikuoti kad nebūt panašiai kap masiuliui.O esant tokiems neprognzuojamiems valstiečiams rizika pasidarė reali

SUSIJUSIOS NAUJIENOS