Naujoji Gindulių „Maxima“ siūlo galimybę sutaupyti prieš šventes | Diena.lt

NAUJOJI GINDULIŲ „MAXIMA“ SIŪLO GALIMYBĘ SUTAUPYTI PRIEŠ ŠVENTES

  • 7

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ šią savaitę atidarė naują parduotuvę Klaipėdos rajone, adresu Žalioji g. 36, Ginduliai. Gyvenamųjų namų statyba Ginduliuose sparčiai plečiasi, tačiau prekybos vietų gyvenvietėje ypač trūko. Naujosios parduotuvės vieta pasirinkta atsižvelgiant į gyventojų poreikį apsipirkti greitai ir patogiai, negaištant daug laiko kelionėms.

Tikimasi, jog moderni „Maxima“ X parduotuvė palengvins kaimynystėje gyvenančių šeimų pasiruošimą šventėms bei taps mėgstama kasdienių apsipirkimų vieta. Naujojoje tinklo parduotuvėje pirkėjai pamėgtas prekes galės rasti šviesiose, patogiai išplanuotose erdvėse, kuriose paprasta orientuotis.

„Į parduotuvę „Maxima“ apsipirkti atvykusių Gindulių gyventojų lauks išskirtinis, kalėdinę nuotaiką kuriantis asortimentas: ypatingai atrinktas eglių ir namų dekoras, įvairūs šventiniai aksesuarai ir, žinoma, maistas. Dabar išties puikus metas pradėti galvoti apie kalėdines dovanas ir taip ne tik sumažinti priešventinę įtampą, bet ir sutaupyti“, – pasakojo Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

„Maximos“ archyvo nuotr.

Šviežiomis bandelėmis kvepiančioje parduotuvėje pirkėjų lauks platus kulinarijos, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. O bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija padės gausi „Pasaulio skonių“ linija – tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Klientai parduotuvės asortimente galės rasti ir sveikesnių alternatyvų – pavyzdžiui, produktų be cukraus ar gliuteno ir augalinių produktų.

Čia taip pat lauks paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams. Kulinarijos ir konditerijos gaminiai Gindulių „Maximoje“ bus siūlomi supakuoti, tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – pirkėjai iš karto galės įvertinti gaminio svorį ir kainą, o tai ypač aktualu besiruošiant didžiosioms metų šventėms.

Pirmieji „Maximos“ parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes galės įsigyti net iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai yra skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje bei internete. Be to, apsipirkę su AČIŪ kortele už 30 Eur ar daugiau, pirkėjai galės įsigyti įmonės UAB „Arimex“ riešutų rinkinį „Studentų maistas“ (300 g) „beveik už ačiū“ – tik už 1 centą.

Lapkričio 24–26 dienomis visose prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse vyks „Didžiųjų nuolaidų dienos" ne maisto prekėms. Pirkėjai, pirkdami dvi ar daugiau skirtingų ar vienodų prekių, gaus net 50 procentų nuolaidą. Nuolaidos galios daugiau nei 10 000 rūšių prekių – nuo buitinės technikos, puodų, keptuvių, kepimo indų, įrankių, indų plovimo ir skalbiamųjų bei valymo priemonių iki patalynės komplektų, pledų, rankšluosčių, automobilių bei gyvūnų prekių. O svarbiausia, kad „Didžiųjų nuolaidų dienos“ yra puikus startas namų puošimui Kalėdoms, nes nuolaidos galioja ir namų, eglučių dekoravimo bei dovanų pakavimo priemonėms.

Nauja „Maxima“ Ginduliuose. „Maximos“ archyvo nuotr.

Patogesnis apsipirkimas ir geresnė viešoji infrastruktūra

‎‎Svarstant naujo prekybos centro projektą, pirmiausia buvo atsižvelgta į vietos gyventojų poreikius, pagerinta viešoji infrastruktūra, sutvarkyta Liepų g. atkarpa Gindulių gyvenvietėje. Prekybos centro projektą Ginduliuose plėtojo nekilnojamojo turto plėtros įmonė UAB „Eriadas“ kartu su kolektyvinio investavimo subjektų valdymo įmone UAB „DIFF Assets“. Prekybos paskirties pastatą projektavo Gedimino Jurevičiaus studija.

Bendras parduotuvės plotas 1 500 kv. m., iš kurio „Maximai“ X skirta 1382 kv. m, kartu po vienu stogu veikia ir „Eurovaistinė“,  mėsos produktais prekiaujanti parduotuvė „Liūto“, gėlių parduotuvė „Digi flowers“ bei picerija „Trolių pica“.

Pirkėjus aptarnaus ir iškilusius klausimus padės spręsti 24 darbuotojai. Naujai duris atvėrusi parduotuvė pirkėjų lauks nuo 8 iki 22 val.

GALERIJA

  • Naujoji Gindulių „Maxima“ siūlo galimybę sutaupyti prieš šventes
  • Naujoji Gindulių „Maxima“ siūlo galimybę sutaupyti prieš šventes
„Maximos“ archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ne lyberalas

Buvau. Nieko nemaciau stebuklingo - tik Maxima. Be to maza. Nupirkau bananu po 39 ciantus...

Anonimas

Gyventojai PATYS isvaziavo i KAIMA o dabar nori ir gatviu ir PC .... niekas neplys ? o kas vare i tuos laukus ? PATYS !!!

Hmm..

Šventes reik švest ale bet tačiau kai valdžiukė mus ką tik pradžiugino ketinimais apmokestinti bet koki NT kai laukia didelis mokesčių pakilimas /net už šiukšlių tvarkymą bus pakelti nežinia kodėl../ kai nuėjus į tą patį PC matai kad tau šventėm siūlomos akcijos prekės kaina tokia pat kaip buvusioji ir t.t. tai visai nesinori jokių švenčių. O kur dar siūlomi primityvūs neįdomūs renginiai kurie kai pasižiūri atidžiau kainuoja neisivaizduojamus pinigus? Tai imi ir pagalvoji ,,eina jie na.."su savo dirbtiniu negyvu ''šventimu'' Geriau nieko nedaryt .. Geriau lyst į internetą ir žiūrėt kaip iš tikųjų šventę švenčia žmonės užsienyje..Ir neišlyst kelias dienas..Gal tada nieko neperkant, niekur nedalyvaujant ir pavyks po naujųjų neprarast ką dar turi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS