„Revolut“ pristatė kortelę su naujomis paslaugomis | Diena.lt

„REVOLUT“ PRISTATĖ KORTELĘ SU NAUJOMIS PASLAUGOMIS

Finansinių technologijų startuolis „Revolut“ pristatė metalo kortelę su naujomis paslaugomis.

Anot įmonės pranešimo, atsiskaitant klientai atgal į sąskaitą iškart gaus iki 1 proc. nuo pirkinio sumos ir galės nemokamai naudotis asmeninio konsjeržo paslaugomis. Grąžą bus galima kaupti bet kuria iš 25-ių programėlėje palaikomų valiutų arba 5-ių kriptovaliutų. Atsiskaitant už Europos ribų, klientams į sąskaitą grįš 1 proc. nuo pirkinio sumos. Atsiskaitant Europoje į sąskaitą iškart grįš 0,1 proc. pirkinio sumos.

Teigiama, kad klientai taip pat turės galimybę visame pasaulyje nemokamai išsigryninti iki 600 eurų, naudotis papildytu kelionių draudimu, o asmeniniai asistentai padės gauti reikalingus bilietus, rezervacijas norimuose restoranuose ar užsakyti skrydžius, taip pat - patars dėl įvairių lankomų vietų visame pasaulyje.

„Revolut Metal” kompanijai yra svarbus naujas pajamų šaltinis - ypač dabar, kai iki metų pabaigos ruošiamės startuoti Šiaurės Amerikoje bei Azijoje”, - pranešime cituojamas „Revolut” verslo plėtros vadovas Andrius Bičeika.

Anot pranešimo, į tarptautinį kelionių draudimą be medicininio ir odontologinio bus įtrauktas ir draudimas vėluojančių skrydžių ar bagažo atveju.

„Revolut“ buvo įkurtas 2015 metų liepą. Įmonė ne kartą akcentavo, kad jos tikslas - padėti klientui greitai atsidaryti sąskaitą, užtikrinti, kad pinigus būtų galima leisti 150 valstybių be jokių papildomų mokesčių, o valiutas keisti naudojantis geriausiu įmanomu - tarpbankiniu - valiutų kursu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Ta pati 'Sekundė', tik kitoje rankoj.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS