„Rimi Lietuvos“ pajamas labiausiai sumažino „Lidl“ | Diena.lt

„RIMI LIETUVOS“ PAJAMAS LABIAUSIAI SUMAŽINO „LIDL“

  • 6

Vieną didžiausių mažmeninės prekybos tinklų šalyje valdančios bendrovės "Rimi Lietuva" apyvarta pirmąjį šių metų pusmetį siekė 151 mln. eurų (be pridėtinės vertės mokesčio) ir buvo 4,2 proc. mažesnė nei prieš metus.

"Pardavimai sumažėjo Lietuvoje ir Estijoje. Sumažėjimas Lietuvoje labiausiai susijęs su išaugusia konkurencija dėl naujai atidarytų "Lidl" parduotuvių", - rašoma "Rimi Lietuvą" valdančios Švedijos "ICA Gruppen" pirmojo pusmečio ataskaitoje.

"Rimi Lietuva" valdančios "Rimi Baltic" grupės apyvarta šiemet augo 1,3 proc. iki 707,2 mln eurų. Grupės pajamos Latvijoje šiemet padidėjo 4,5 proc. iki 368,6 mln. eurų, Estijoje - sumenko 0,6 proc. iki 187,6 mln. eurų.

Viena antrąjį šių metų ketvirtį, palyginti su praėjusių metų balandžio-birželio mėnesiais, "Rimi Baltic" apyvarta Lietuvoje sumenko 0,5 proc. iki 77,7 mln. eurų, Estijoje - 1,3 proc. iki 95,3 mln. eurų, o Latvijoje augo 6 proc. iki 189,3 mln. eurų.

Birželio pabaigoje "Rimi Baltic" valdė 258 parduotuves, iš jų 119 - Latvijoje, 83 - Estijoje, 56 - Lietuvoje.

Gairės: Rimi Lietuva, rimi, Lidl
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

rimi isvis labai brangu nors lidl nera taip pigu kaip lenkijoje

viciunia(iš ŠANČIU)

Žmonės pirko,perka ir pirks.Vat,kad išmoktų pirkti mažiau-tai yra tiek,kiek jam TIKRAI reikia-būtų tik jam pačiam geriau.Kiekvienas prekybtinklis save pateikia kaip JIS išmano.PIRKĖJO reikalas pasirinkti tą pardavyklą,kuri JAM tinka geriausiai.Kuo mažiau (rečiau)eini į pardavyklą-tuo daugiau sutaupai:laiko ir pinigų.Dabar žmonės apsipirkimą daro kaip šventę,pramogą.Turi pinigo.Prie bažnyčios tiek mašinų nepamatysi,kaip prie prekybcentrio.Vienas-Prisma-žlugo.Manau sutiksit,kad buvo brangokas tinkliukas.Teisybės dėlei-prekės buvo kokybiškos.Pakiliai atėjo ,su nuleista galva išėjo.Kurio dabar eilė?Pagyvensim-pamatysim.Dejuoja dėl aukštų kainų-nepirkit kurį laiką(pagrindinis pirkėjo ginklas)-a t p i g i n s.Kur dėsis basas žiemą?Kada galiojimas yra paskutinė diena-prekė gili atpigintų skyriuje.Vaisių daržovių kainos keičiasi kasdien,nes jie turi tendenciją greitai gesti.Tas pats ir su pieno produktais.Kada pardavėjas galvos ar ateis pirkėjas-kainos mažės.Dabar-priešingai.

Vladas

"Rimi" brangiausias prekybos tinklas o kokybės atžvilgiu vienas prastesnių. Vaisiai kartais vos ne trečdaliu brangesni kaip "Maximoje"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS