Susijungia darbuotojų atrankos įmonės „People Link“ ir „Confident“ | Diena.lt

SUSIJUNGIA DARBUOTOJŲ ATRANKOS ĮMONĖS "PEOPLE LINK" IR "CONFIDENT"

  • 0

Darbuotojų paieškos ir atrankos įmonė "People Link" prijungė tokios pat veiklos bendrovę "Confident". Tai yra pirmas kartas Lietuvoje, kai sujungiamos atrankų agentūros, skelbia "People Link".

"People Link" įkūrėja ir vadovaujanti partnerė Jurgita Lemešiūtė teigia, kad prisijungus gerą reputaciją rinkoje turinčią, tačiau su mažesniais projektais dirbusią "Confident", nauja bendrovė galės imtis didesnių projektų.

"Darbo rinka ir toliau išlieka itin aktyvi, o sujungę dvi panašią patirtį, darbo principus ir vertybes turinčias kompanijas, galėsime dar efektyviau ir kokybiškiau teikti personalo paieškos, atrankų ir konsultacijų paslaugas", - pranešime spaudai sakė J. Lemešiūtė.

"Confident" įkūrėja ir vadovė Jūratė Mikaitė tampa "People Link" partnere ir akcininke. Šio prekės ženklo rinkoje nebeliks.

"People Link" veikia nuo 2009 metų. Ji ieško aukštos kvalifikacijos technologijų, pardavimų ir rinkodaros, finansų specialistų bei vadovų. Įmonė turi padalinius Vilniuje, Kaune ir Londone - juose dirba 15 darbuotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS