„Telia“ klientai Prancūzijoje ir Belgijoje vėl gali naudotis visomis paslaugomis | Diena.lt

„TELIA“ KLIENTAI PRANCŪZIJOJE IR BELGIJOJE VĖL GALI NAUDOTIS VISOMIS PASLAUGOMIS

  • 2

Prancūzijoje ir Belgijoje viešintys „Telia“ klientai vėl gali skambinti, siųsti SMS, naršyti internete ir naudotis kitomis tarptinklinio ryšio paslaugomis. Dėl užsienio šalių operatorių tinklo klaidų kilę sutrikimai pataisyti trečiadienio popietę.

Sutrikimai, kilę dėl tinklo konfigūracijos klaidų, buvo užfiksuoti vėlyvą antradienį, dėl to „Telia“ skubiai susisiekė su Prancūzijos ir Belgijos telekomunikacijų bendrovėmis „Orange“, „Bouygues“ ir SFR. Klaidų paieška ir ištaisymas užtruko beveik parą.

„Telia“ apgailestauja dėl klientų patirtų nepatogumų ir kompensuos su tuo susijusias išlaidas – padengs lapkričio mėnesio abonento įmoką ir iki metų galo dovanos 100 GB mobiliųjų duomenų Lietuvoje. Dėl kompensacijos klientai turėtų kreiptis į „Telia“ klientų aptarnavimo specialistus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Pastaraja dekedaplintagarsiojiPAPULIGA,SIMPTOMAI, ASmeNISKA IBET NESUASMENINTAI, BUTINAI PRIE PC DURU IR BUTINAISAKO duoka ilmk eura(:) dazniausiaipapirenkasididelesparduotuves hyperrimi xlliki, akropoli irxroniskaimaxima

Senis

Negerai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS