T. Balžekas palieka 15min.lt ir BNS | Diena.lt

T. BALŽEKAS PALIEKA 15MIN.LT IR BNS

  • 1

Lietuvos naujienų portalo 15min.lt ir naujienų agentūros BNS vadovas Tomas Balžekas palieka šias pareigas.

Įmones valdančios „Eesti Meedia“ bendrovės vadovo Sveno Nuutmanno teigimu, T.Balžekas grupę palieka abipusiu sutarimu.

„T.Balžeko pasitraukimo priežastis – akcininko ir direktoriaus vizijų dėl Lietuvos žiniasklaidos įmonių plėtros strategijos išsiskyrimas“, – pranešime spaudai teigė S.Nuutmanas.

„Eesti Meedia“ generalinis direktorius padėkojo T.Balžekui už atliktą darbą.

„T.Balžekas atliko puikų darbą sukurdamas vieną iš pirmaujančių Lietuvos žiniasklaidos įmonių“, – sakė S.Nuutmannas.

„Eesti Meedia“ netrukus pradės naujo vadovo paieškas. Iki tol portalui 15min ir naujienų agentūrai BNS vadovaus Justinas Šimkus, taip pat vadovaujantis „Eesti Meedia“ skelbimų portalų verslui Lietuvoje.

Pasitraukimas bendrovių krypties nepakeis

T. Balžeko pasitraukimas iš portalo 15min ir naujienų agentūros BNS Lietuva direktoriaus posto nepakeis šių bendrovių krypties, sako savininkas.

S. Nuutmannas sakė, kad kartais neišvengiamai kyla nesutarimų dėl plėtros strategijos tarp akcininkų ir vadovų, kurių darbas iki šiol apskritai buvo pagirtinas.

"Būtent taip nutiko ir su T. Balžeku, kurio iki šiol atliktą darbą labai vertiname, bet jo vizija dėl ateities nesutapo su "Eesti Meedia" požiūriu", - sakė S.Nuutmannas.

Jis sakė, kad "Eesti Meedia" nori apjungti verslo Lietuvoje pagalbines veiklas labiau negu buvo iki šiol, kad taptų veiksmingesnė kaip grupė. Kita vertus, žiniasklaidos bendrovių redakcijos toliau veiks nepriklausomai, kaip ir dabar, o visi esami prekiniai ženklai bus išsaugoti.

"Eesti Meedia" generalinis direktorius pabrėžė, kad pirminės įmonės vizija – toliau stiprinti portalo 15min ir BNS Lietuva padėtį Lietuvos žiniasklaidos rinkoje, vystyti tiriamąją ir laisvąją žurnalistiką, o bendrovių darbuotojams nėra jokios priežasties jaustis nesaugiems. "Abiejų bendrovių kolektyvai atliko gerą darbą vystydami kompanijas, ir "Eesti Meedia" visiškai pasiryžusi toliau eiti šiuo keliu“, - sakė S.Nuutmannas.

 

.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

taigi

taigi va, kodėl, onutė čia taip siautė....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS