„Telia Lietuvos“ valdymą perima D. Strömbergas | Diena.lt

„TELIA LIETUVOS“ VALDYMĄ PERIMA D. STRÖMBERGAS

„Telia Lietuvos“ vadovo pareigas nuo trečiadienio pradeda eiti Danas Strömbergas, praneša bendrovė.

„Aš tikiu, kad savo veikloje turime daug neišnaudotų skaitmenizavimo, paslaugų apjungimo bei technologinių inovacijų galimybių, kurios padarytų mūsų klientų gyvenimą paprastesniu ir patogesniu“, - įmonės pranešime cituojamas Danas Strömbergas.

Tuo metu ligi šiol „Telia Lietuva” vadovo pareigas ėjęs Kęstutis Šliužas sako, kad ketina imtis naujų iššūkių.

„Laikausi nuomonės, kad 4-5 metai yra optimalus laikotarpis vadovui, todėl nusprendžiau imtis naujų idėjų ir iššūkių, nes esu tikras, kad sparti „Telia Lietuvos“ plėtra ir toliau tęsis“, - pranešime sako K. Šliužas.

Tuo metu „Telia Lietuvos“ valdybos pirmininkė Henriette Wendt sako tikinti, kad ankstesnė Dano Strömbergo patirtis Estijoje bus panaudota plėtojant skaitmeninimo paslaugas ir užtikrinant įmonės inovatyvumą.

D. Strömbergas nuo 2016 metų sausio ėjo „Telia Eesti“ vadovo pareigas. Prieš tai jis vadovavo „Omnitel“ Lietuvoje, o 2009-2012 metais buvo „Telia“ plačiajuosčio ryšio verslo Danijoje vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Reikia uždraust lietuviškoms įmonėms (filialams) vadovaut užsieniečiams, te jie būna tais 'antraisiais sekretoriais'.

Petras

Betvarkė su transportu ir su internetu atjunk, pajunk,taip ir tęsis ,mulkins generalinį direktorių,taip ir apgaudinės patys save,sistema išliks ta pati darbuotojams jau į kraują tas dalykas įmites,naujų klientų nesugeba rasti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS