„Telia1“ sujungs verslo ir namų naudas | Diena.lt

„TELIA1“ SUJUNGS VERSLO IR NAMŲ NAUDAS

  • 0

Lietuvoje tęsiantis karantinui, iš namų dirbantys žmonės kaip niekada vertina interneto kokybę. Todėl „Telia“ ryšį pasirinkusių įmonių darbuotojai galės pasinaudoti apjungtų „Telia1 Verslui“ verčių pasiūlymu – dvigubai daugiau gigabaitų verslo telefone, šviesolaidinio interneto spartos ir papildomų TV pramogų namuose už tą pačią kainą.

„Kokybiškas ryšio ir turinio paslaugas, sparčiausią internetą darbui ir pramogoms iš vienų rankų teikiame jau trečius metus. Ir iki šiol jokie kiti Lietuvos operatoriai nesuteikė žmonėms tokių papildomų verčių, kokias savo klientams pasiūlėme su „Telia1“. O nuo šiol – ir savo verslo klientams bei jų darbuotojams“, – sako „Telia“ Verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

Tai reiškia, kad „Telia“ mobilųjį ryšį pasirinkusių įmonių darbuotojai savo namuose galės be papildomo mokesčio turėti dukart spartesnį šviesolaidinį ryšį. Jei namuose veikia ir išmanioji „Telia TV“, tokie klientai dar galės ištisus metus nemokamai naudotis HBO paslauga ir žiūrėti naujausius HBO filmus bei serialus jiems patogiu metu.

„Nuo pat pirmos karantino dienos fiksuotojo ir mobiliojo interneto vartojimas šovė į viršų. Suprantama – darbui ir mokslui persikėlus į namus, internetas žmonėms tapo pagrindiniais vartais į pasaulį. Kita vertus, įvertinę nuotolinio darbo ir mokymosi galimybes, naudą bei patogumą, tikėtina, šiomis priemonėmis žmonės naudosis ir ateityje. Todėl poreikis interneto greičiui ir kokybei tik didės“, – sako D. Karpovič.

„Telia1 Verslui“ pasiūlymas galioja tiek esamiems, tiek naujiems „Telia“ verslo klientams, taigi šiomis naudomis įmonės darbuotojai galės pasinaudoti ir darbdaviui perkėlus mobiliąsias paslaugas į „Telia“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS